|

Nadir de Türkiye'yi seçti

Yarın özel maçta Hollanda ile karşılaşacak A Milli Takım, bu ülkeye gitti. Milliler'de Batuhan ve Gökhan Süzen sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarılırken Manisasporlu Eren Aydın ve Portsmouthlu Nadir Çiftçi Hollanda'ya çağrıldı

00:00 - 16/11/2010 Salı
Güncelleme: 02:24 - 16/11/2010 Salı
Yeni Şafak
Nadir de Türkiye'yi seçti
Nadir de Türkiye'yi seçti

A Milli Futbol Takımı, yarın deplasmanda Hollanda ile yapacağı özel maç için bu ülkeye gitti. Milli Takım ilk çalışmasını da dün akşam Amsterdam Olimpiyat Stadı'nda yaptı. A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink bugün saat 19.30'da Amsterdam Arena'da maçla ilgili basın toplantısı düzenleyecek. Saat 20.00'de ise milliler statta özel maçın son çalışmasını yapacak. Hafta sonunda sakatlanan Batuhan Karadeniz ve Gökhan Süzen kadrodan çıkartılırken aday kadroya Manisasporlu Eren Aydın ve Portsmouthlu forvet Nadir Çiftçi dahil edildi. Avustralya doğumlu Ersan Gülüm gibi milli takım tercihini Türkiye'den yana kullanan 18 yaşındaki oyuncunun forma giyebilmesini sağlayacak prosedürlerin tamamlanması için yoğun çaba sarf ediliyor. Nadir Çiftçi, daha önce Hollanda 17 Yaş Altı Milli Takımı'nın formasını giymişti.


Portakallar'da üç futbolcu çıkartıldı

Türkiye ile karşılaşacak Hollanda'da Khalid Boulahrouz, Urby Emanuelson ve Demy de Zeeuw'un, sakatlıkları nedeniyle maç kadrosundan çıkartıldığı açıklandı. Hollandalı yetkililer, Ajax forması giyen Emanuelson ile De Zeeuw'un Alkmaar ile yapılan lig maçında sakatlandığını, Boulahrouz'un ise sakat olduğu için son lig maçında oynayamadığını ve bu futbolcuların kadrodan çıkarıldığını ifade ettiler.



13 yıl önce