|

Nagatomo Japonya yolunda

Galatasaray'da Saracchi transferinden sonra lisansı askıya alınan Nagatomo'ya ülkesinden talip çıktı. FC Tokyo Kulübü'nün eski oyuncusunu kadrosuna katmak istediği ve Japon ekibinin 33 yaşındaki futbolcunun transferi için görüştüğü öğrenildi.

Umut Yılmaz
08:53 - 6/02/2020 Perşembe
Güncelleme: 09:07 - 6/02/2020 Perşembe
Yeni Şafak
Nagatomo'nun sarı-kırmızılı kulüple sözleşmesi sezon sonunda bitiyordu.
Nagatomo'nun sarı-kırmızılı kulüple sözleşmesi sezon sonunda bitiyordu.

G.Saray’da, Marcelo Saracchi’nin transfer edilmesi sonrası yabancı kontenjanın da dolmasıyla kadro dışı kalan Yuto Nagatomo, ülkesine dönme kararı aldı.

Ara transferde İtalya Serie A ekibi Bologna ile anlaşamayan Japon futbolcu, eski takımı FC Tokyo ile masaya oturdu. Japon ekibinin, 33 yaşındaki eski futbolcusunun transferi için görüştüğü ve prensipte anlaşıldığı öğrenildi.

2017-2018 sezonunun devre arasında Galatasaray'a kiralık olarak transfer olan Yuto Nagatomo'nun 2018-2019 yaz transfer döneminde bonservisi alınmıştı. Sarı-kırmızılı formayla mücadele ettiği 2 yılda içerisinde iki Süper Lig, bir Türkiye Kupası ve bir Süper Kupa kazanma başarısı gösteren Japon futbolcu, çıktığı 65 maçta 3 gol ve 7 asistlik performans sergiledi. Bu sezonun ilk devresinde Galatasaray formasıyla 24 maça çıkan Nagatomo, 2 gol atmış hiç asist yapamamıştı.




#Galatasaray
#Yuto Nagatomo
4 yıl önce