|

Naim Süleymanoğlu'na donör aranıyor

Hastanede tedavi gören Naim Süleymanoğlu için doktoru Adnan Bağrıaçık açıklamalarda bulundu. Bağrıaçı, "Süleymanoğlu, Cumhurbaşkanımızla telefonda konuştu ve ilgisi için teşekkür etti. Ancak acil organ nakli gerekiyor ve zaman daralıyor"ifadelerini kullandı

Yeni Şafak
10:11 - 4/10/2017 Çarşamba
Güncelleme: 10:27 - 4/10/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Naim Süleymanoğlu, karaciğer sirozu teşhisiyle 25 Eylül'de kaldırıldığı hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı.
Naim Süleymanoğlu, karaciğer sirozu teşhisiyle 25 Eylül'de kaldırıldığı hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı.

Karaciğer yetmezliği tedavisi gören, olimpiyat ve dünya şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu için doktoru Adnan Bağrıaçık açıklamalarda bulundu.

  • “Türk ve Dünya Spor Tarihi’nin en önemli sporcularından olan Naim Süleymanoğlu, çoğunuzun bildiği gibi karaciğer yetmezliği ile boğuşuyor. Tıbbi olarak imkarların kullanmasıyla genel durumu şu an için iyi. Dün Sn. Cumhurbaşkanımızla telefonda konuştu ve ilgisi için teşekkür etti. Ancak acil organ nakli gerekiyor ve zaman daralıyor. Şu anda Ataşehir Memorial Hastanesi’nde ameliyatını da gerçekleştirecek olan Prof. Dr. Kamil Yalçın Polat tarafından takip ve tedavisine devam edilmekte. 75 kilonun altında, A veya 0 kan grubuna sahip bulaşıcı ve ciddi hastalığı olmayan gönüllü donör (verici) aranmaktadır. Şartları uygun olanların incelemeler için Ataşehir Memorial Hastanesi organ nakil merkezine başvurmaları gerekmektedir. Kamuoyuna saygıyla ve önemle duyurulur.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan #NaimSüleymanoğlu için çağrı: Karaciğer nakliyle umudun olduğu söyleniyor...

Yeni Şafak Spor (@yenisafakspor)'in paylaştığı bir gönderi ()

#Naim Süleymanoğlu
#Adnan Bağrıaçık
6 yıl önce