|

Nando de Colo Fenerbahçe'yi neden seçtiğini anlattı

Fenerbahçe Beko'nun bu sezon kadrosuna kattığı Nando de Colo, sarı-lacivertli ekibe transfer olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi.

12:55 - 24/09/2019 Salı
Güncelleme: 13:03 - 24/09/2019 Salı
DHA
Nando de Colo geçtiğimiz sezon CSKA Moskova'da forma giyiyordu.
Nando de Colo geçtiğimiz sezon CSKA Moskova'da forma giyiyordu.

Fenerbahçe Beko'nun yeni transferlerinden Fransız yıldız Nando de Colo, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) açıklamalarda bulundu. Birkaç gündür İstanbul'da bulunduğunu ve ailece burada oldukları için çok mutlu olduğunu söyleyen Nando de Colo, "Yavaş yavaş çalışmalara başladık, yerleşim açısından halletmemiz gereken küçük detaylar var çünkü henüz takım olarak çalışmadık. Kızım okula başladı, o yüzden mutluyuz şu an" diye konuştu.

"Çok başarılı bir takım ve Avrupa'nın en iyi antrenörüne sahip"

Uzun yıllar CSKA Moskova'da oynadıktan sonra yeni bir adım atması gerektiğini ve sonrasında Fenerbahçe'ye geldiğini vurgulayan Nando de Colo, "Çünkü başarabileceğimiz her şeyi başardık. Avrupa'da bunu başarabilecek takımlara baktığımızda, her sene sezon başından sonuna kadar mücadele edip Final Four'a kalmayı başaran Fenerbahçe Beko vardı. Tercihim de bu yüzden burası oldu. Daha yeni geldiğim için şu an yorum yapamıyorum ama dışarıdan baktığımızda, çok başarılı bir takım ve Avrupa'nın en iyi antrenörüne sahip" ifadelerini kullandı.

"Muhteşem bir basketbol oynanıyor"

Fenerbahçe Beko'nun çok iyi ve tecrübeli oyunculara sahip olduğunu dile getiren 32 yaşındaki basketbolcu, "Muhteşem bir basketbol oynanıyor, bu yüzden Fenerbahçe Beko'dayım. Muhtemelen çok benzeri olacak çünkü bir önceki antrenörüm de Obradovic'le uzun seneler çalışmış, öğrencisi diyebilirim Itoudis için. Dışarıdan da zaten sistemler gözüküyor, birlikte çalışıp oynamaya başlayınca göreceğiz" dedi.
"Elimden gelen her şeyi yapacağım"

Nando de Colo, CSKA Moskova forması giyerken son saniyelerde bulduğu sayılarla daha önce Fenerbahçe'yi mağlup etmeleriyle ilgili soruya şöyle cevap verdi:

"Benim için geçmiş geçmiştir. Her takımda olduğu gibi yeni bir yere gittiğimiz zaman geçmişin çok üzerinde durmayız. Şu an Fenerbahçe'deyim ve bu takım, bu taraftar için elimden gelen her şeyi yapacağım."
  • "Taraftar desteğinden dolayı en zorlu deplasmanlardan birisidir"
  • Sarı-lacivertli taraftarları daha önceden de bildiğini, muhteşem bir grupları olduğunu söyleyen Nando de Colo, "Taraftar desteğinden dolayı en zorlu deplasmanlardan birisidir zaten. Tüm sezon boyu onların desteğine ihtiyacımız olacak" dedi.



#Fenerbahçe Beko
#nando de colo
5 yıl önce