|

Nani Valencia'da Persie'yle devam

Portekizli yıldız Nani'nin Valencia'ya gideceğini belirten F.Bahçe Başkanı Yıldırım, van Persie konusunda ise "Eğer alıcı çıkarsa hemen satacağız. Olmazsa devam edecek" dedi. Diego defterinin kapandığını belirten Aziz Yıldırım, Salih Uçan, Stoch ve Emenike’nin F.Bahçe forması giyeceklerini; Van der Wiel ve Skrtel transferlerinin bitmek üzere olduğunu söyledi. Aatif’i Volkan Şen’in Avrupa’da oynamayacak olmasından dolayı transfer ettiklerini belirten Yıldırım, Caner’i Pereira’ya karşı yaptığı davranış nedeniyle gönderdiklerini kaydetti

Yeni Şafak ve
04:00 - 29/06/2016 Çarşamba
Güncelleme: 02:09 - 29/06/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe 2000 Derneği'nin düzenlediği iftar yemeğinde transferler konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Hedef 1 Milyon Üye” projesi ile ilgili bilgilerin verildiği yemekte konuşan başkan Yıldırım, Portekizli yıldız Luis Nani ile yolların ayrılacağını söyledi. İspanya'nın Valencia kulübünün Nani'yi ısrarla istediğini belirten Fenerbahçe Başkanı, “Bir aksilik olmazsa Nani'yi Valencia kulübüne vereceğiz” açıklamasında bulundu. Fenerbahçe'deki geleceği tartışılan Robin van Persie'nin durumuyla ilgili bilgiler veren Aziz Yıldırım, “Van Persie'ye eğer alıcılar çıkarsa hemen satacağız. Eğer çıkmazsa da Robin van Persie ile yola devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Diego Ribas defterinin tamamen kapandığını kaydeden başkan Yıldırım, “Kendisine kulüp bulmasını söyledik” dedi. Volkan Demirel'in bir numara olarak devam edeceğini söyleyen F.Bahçe Başkanı, başarılı kalecinin yanına mutlaka bir yedek kaleci transferi gerçekleştireceklerini kaydetti. Caner Erkin ile Fenerbahçe'nin yollarının ayrılmasının nedenini açıklayan başkan Yıldırım, “Pereira ile arasında yaşanan kavga olayı sonrası hocası Caner'i affetti ama ben bu tür bir davranışı asla affetmem. O yüzden Caner'i kadro dışı bıraktık ve gönderdik” ifadelerini kullandı. Geçtiğimiz sezonlarda kiralık olarak forma giyen Emenike, Miroslav Stoch ve Salih Uçan'ın geleceği hakkında bilgiler veren Aziz Yıldırım, “Emenike çok zor günler geçirdi ve kendini iyice toparladı. Emenike artık ilk 11 oyuncumuz olacak. Emenike'den çok yararlanacağız. Salih Uçan ve Stoch'u da büyük bir rekabet bekliyor” açıklamasında bulundu. Sivassporlu Aatif Chahechouhe transferinin neden yapıldığını da açıklayan Fenerbahçe Başkanı, “Aatif'i alma sebebimiz Volkan Şen'in yaptığı gereksiz hareket yüzünden takıma zarar vermesi. Volkan Şen, Avrupa'da uzun süre yok. Sadece ligde oynayabilecek. Bu yüzden Aatif'i aldık” şeklinde konuştu. Fenerbahçe Başkanı, bonservisi elinde olan Hollandalı Van der Wiel ile Liverpool'da forma giyen Slovak oyuncu Martin Skrtel transferlerinin bitmek üzere olduğunu duyurdu.



F.Bahçe ile anlaşan Aatıf Sivas'a veda etti


F.Bahçe ile anlaşan Sivasspor'un yıldız ismi Aatıf Chahechouhe dün takım arkadaşlarıyla vedalaştı. 4 sezondur kırmızı-beyazlı formayı giyen Faslı futbolcunun dün gece İstanbul'a gitti. Aatıf'ın bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.



Neustadter patlamadan hemen önce İstanbul'a geldi


F.Bahçe'nin prensipte anlaştığı Rus futbolcu Roman Neustadter, sarı-lacivertli yönetimle görüşmek üzere dün İstanbul'a geldi. Neustadter'in, Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen terör saldırısından yaklaşık 1 saat önce İstanbul'a indiği öğrenildi. Schalke 04'te dört sezon forma giyen 28 yaşındaki futbolcu, Alman kulübü ile yollarını ayırarak serbest kalmıştı. EURO 2016'da Rusya Milli Takımı forması giyen Neustadter'in, bugün sarı-lacivertli yönetimle son kez masaya oturacağı öğrenildi.



Stopere Ajeti önerildi


Sarı-lacivertli yönetime Arnavut asıllı İsviçre vatandaşı Arlind Ajeti önerildi. 22 yaşında ve 1.84 boyundaki Ajeti, geçen sezon İtalya Serie A ekibi Calcio'da oynadı. Arnavut Milli Takımı forması da giyen genç stoperin kulübüyle sözleşmesi bittiği için bonservis bedeli bulunmuyor.



Valencia 8.5 milyon Euro ödeyecek


F.Bahçe, Luis Nani transferi için Valencia ile anlaştı. Valencia, Nani'nin sözleşmesindeki 8.5 milyon Euro'luk çıkış maddesini kabul etti, ancak ödeme planında kolaylık yapılmasını istedi. İki kulüp arasında görüşmeler sürüyor.




#Fenerbahçe
#Aziz Yıldırım
#van Persie
#Salih Uçan
8 yıl önce