|

Napoli de skora şaşırdı!

Trabzonspor'u 4-0 yenen Napoli'nin teknik direktörü Rafael Benitez beklediklerinden kolay bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Yeni Şafak
23:54 - 19/02/2015 Perşembe
Güncelleme: 22:01 - 19/02/2015 Perşembe
DHA

Napoli Teknik Direktörü Rafael Benitez, dolu tribünler önünde bir maç oynadıklarını belirterek, Böyle coşkulu bir ortamda, zorlu atmosferde oynamak çok zor. Takımı kutluyorum. Çok iyi oynadılar. Sadece bazı oyuncularımı değil tüm oyuncularımı iyi oyunlarından dolayı kutluyorum. Bazen iyi oynamanız yetmez, iyi de sonuç almanız gerekir. Bugün hem iyi oynadık hem de iyi sonuç aldık dedi.


Benitez, Trabzonspor'un böyle kolay teslim olmasını beklemediğini de vurgulayarak şunları söyledi: "Doğrusunu söylemek gerekirse böyle kolay kazanacağımızı düşünmüyorduk. Ne olursa olsun agresif oynayan ve sahanın her yerini parselleyen bir takıma karşı oynuyorsunuz. Ama çok iyi başladık maça. Hatta normalden de iyi başladık. Oyunu iyi yönlendirmesini bildik, golü de erken bulunca diğer goller geldi ve bu sonuç oluştu. Futbolda asıl zor olan futbolu kolay oynamaktır. Biz bunu başardık."


Benitez, 4-0'lık sonucun ardından tur şanslarını değerlendirirken de, "Futbolda maçı oynamadan kazanamazsınız. Bizim için bu maç bitti. Gelecek maça aynı konsantrasyon ve ciddiyetle çıkacağız" dedi.


Gökhan İnler: Mutluyuz

Napoli'nin Türk asıllı İsviçreli oyuncusu Gökhan İnler ise, kendisi için duygusal bir maç olduğunu belirterek şunları söyledi: "Mutluyuz, iyi konsantreydik.Trabzonspor'un iyi pres yaptığını, evinde seyirci desteğiyle iyi galibiyetler aldığını biliyorduk. İyi oynadık ve Trabzonspor'u yendik. 4-0'dan sonra çok mutluyuz ama futbolda her şey olabilir. İkinci maçta da aynı konsantreyi göstermemiz lazım. Bizim için her maç önemli ve sahaya yenmek için çıkacağız."
#napoli
#rafael benitez
#gökhan inler
#trabzonspor
9 yıl önce