|

Nasri'nin alternatifi Jovetic

Manchester City'nin Fransız yıldızı için haber bekleyen Beşiktaş, oyuncunun 5.5 milyon Euro'luk yıllık ücretini 4 milyon Euro'ya düşürmeye çalışıyor. Bu bölge için sürpriz bir hamlede de bulunan siyah-beyazlılar, İnter'in Karadağlı yıldızı için temas kurdu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 22/08/2016 Pazartesi
Güncelleme: 00:16 - 22/08/2016 Pazartesi
Yeni Şafak

Beşiktaş yönetimi, geçen sezonki şampiyonlukta önemli payı bulunan, geçtiğimiz günlerde ise İtalya'nın Milan takımına transfer olan Jose Sosa'nın yerini doldurmak için çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlıların bu bölge için temasa geçtiği ilk isim Manchester City'de gözden düşen Samir Nasri oldu. İngiltere'de oyuncu ve kulübüyle temasa geçen Beşiktaş yönetimi, oyuncuyu uygun bir bonservis fiyatıyla kadrosuna katmak için girişimde bulundu. Siyah-beyazlı yöneticiler, oyuncuya da Beşiktaş'a gelerek yıldızını yeniden parlatma fırsatını yakalayacağını söyleyerek ikna etmeye çalışırken, bir yandan da yıllık 5.5 milyon Euro'luk ücretini de aşağıya çekmek için uğraşıyor. Beşiktaş yönetiminin, Nasri'ye yıllık ücret olarak maksimum 4 milyon Euro vererek transferi bitirmek istediği belirtildi.



BONSERVİSİ YÜKSEK GELDİ


Transfer sezonunun kapanmasına sayılı günler kalsa da temkinli adımlar atmak isteyen siyah-beyazlı yönetimin, İtalya'da sürpriz bir hamle yaptığı da ortaya çıktı. Beşiktaşlı yöneticilerin, Çizme'nin köklü kulüpleri arasında yer alan İnter'de forma giyen Karadağlı oyuncu Stevan Jovetic için de temas kurduğu belirtildi. Siyah-beyazlıların oyuncunun menajeri ile de bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. Beşiktaş yönetiminin 26 yaşındaki oyuncunun yüksek bonservis bedeli nedeniyle şu an için satın alma opsiyonuyla kiralamayı planladığı ifade edildi. Geçen sezon Manchester City'den İnter'e transfer olan oyuncu, 28 resmi maçta 7 gol atarken 2 de asist yaptı.


#Beşiktaş
#Jovetic
#Nasri
8 yıl önce