|

Ndayishimiye için 3 milyon Euro

Galatasaray’ın devre arasında kadrosuna katmak istediği Yeni Malatyaspor oyuncusu Youssouf Ndayishimiye için başkan Adil Gevrek, bonservis ücreti olarak 3 milyon Euro ve bir sonraki satıştan pay istediklerini söyledi.

Umut Yılmaz
00:00 - 17/01/2021 Pazar
Güncelleme: 05:03 - 17/01/2021 Pazar
Yeni Şafak
Youssouf Ndayishimiye
Youssouf Ndayishimiye

Galatasaray, Yeni Malatyaspor’un genç orta saha oyuncusu Youssouf Ndayishimiye’yi transfer etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Sezon başında önlibero bölgesini güçlendirmeyi başaramayan sarı-kırmızılı takım, Ndayishimiye ile orta sahasını kuvvetlendirmek istiyor.

  • Özellikle teknik heyetin 22 yaşındaki Burundili oyuncunun transferini istediği, Mustafa Cengiz ve yönetiminin de bir süredir Yeni Malatyaspor ile resmi temaslar yürüttüğü öğrenildi.
    Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek de yaptığı açıklama ile görüşmelerin sürdüğünü doğruladı.
Ndayishimiye için bonservis beklentileri olduğunun altını çizen Gevrek, “Youssouf Ndayishimiye’yi geçen sezon bonservis ücreti ödeyerek kadromuza dahil ettik.
Youssouf takımımızda gösterdiği performansla yurt içinden ve yurt dışından takımların transfer listesine girdi. Youssouf Ndayishimiye için Galatasaray’dan resmi transfer teklifi aldık. Görüşmelerimiz devam ediyor.
Galatasaray’dan istediğimiz ücret 3 milyon Euro artı oyuncunun bir sonraki satışından yüzde 20 pay şeklinde. Youssouf’un transferi önümüzdeki günlerde netlik kazanacaktır” yorumunda bulundu.
  • Galatasaray cephesi ise bonservis ücreti ödeme konusunda sıkıntı yaşıyor. Sarı-kırmızılı takımın şu an sadece 1 milyon Euro transfer bütçesi bulunuyor.
    Finansal Fair Play anlaşması sebebiyle transfer bütçesinde eksiye düşemeyen Galatasaray’ın oyuncu alması için önce satması gerekiyor.
#​Galatasaray
#Yeni Malatyaspor
#Youssouf Ndayishimiye
3 yıl önce