|

N''Diaye''ye Sunderland kancası

Bursa''ya gelen İngiliz kulübünün yetkilileri, Başkan İbrahim Yazıcı ile bir araya geldi. 2 milyon 250 bin Euro''luk teklifi beğenmeyen Yazıcı''nın bu transfere sıcak bakmadığı öğrenildi

.
00:00 - 5/01/2013 Cumartesi
Güncelleme: 00:18 - 5/01/2013 Cumartesi
Yeni Şafak
N''Diaye''ye Sunderland kancası
N''Diaye''ye Sunderland kancası

Bursaspor''un başarılı orta saha oyuncusu Alfred N''Diaye''ye İngiltere Premier League ekibi Sunderland talip oldu. İngiliz ekibinin yetkilileri bu transferi resmileştirmek için Bursa''ya geldi. Burada Başkan İbrahim Yazıcı ve yönetim kurulu ile görüşen yetkililerin Fransız futbolcu için 2 milyon 250 bin Euro teklif ettiği öğrenildi. Bursaspor''da bu sezon 2''si Türkiye Kupasında olmak üzere toplam 3 gole imza atan ve performansıyla beğeni toplayan yetenekli oyuncu, güçlü fiziğiyle de takımının orta sahadaki en büyük kozu olarak dikkat çekti. Başkan İbrahim Yazıcı ve yönetim kurulu ile görüşen Sunderland yetkililerinin N''Diaye için teklifi biraz daha artırabilecekleri öğrenildi. İki sezon önce Fransa''nın Nancy takımından transfer edilen 22 yaşındaki orta saha oyuncusunun yeşil beyazlı kulüple 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

UZATMAYA YANAŞMIYOR

Başkan İbrahim Yazıcı ve yönetim kurulu ile N''Diyae''nin ağabeyinin de katıldığı görüşmede Yazıcı''nın rakamı az bulduğu gelen haberler arasında. Başkan Yazıcı''nın, yakın çevresine, ''Biz takımımızı güçlendirmek istiyoruz. Elimizdeki yıldızları kaybetmek değil. Çok cazip bir teklif olmadığı sürece yıldızlarımızı elimizden çıkarmayacağız. Bu paraya N''Diaye''yi satarsak, onun yerini nasıl doldurabiliriz'' şeklinde konuşarak bu transfere soğuk baktığı öğrenildi. Bu arada, yönetimin sözleşmesi önümüzdeki sezon bitecek olan N''Diaye''ye de Batalla gibi mukavele uzatma teklifi yaptığı ancak genç oyuncunun bunu kabul etmediği ileri sürüldü.

Paşa, Ozan''dan vazgeçti İbriçiç''i aldı

Kasımpaşa, Bursaspor''un vazgeçtiği Ozan İpek''in transferindren vazgeçerken, Gaziantepspor''dan ayrılan İbriçiç ile sözleşme imzaladı. Kasımpaşa Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, ''Ozan Antalya''daydı. Avukatlarımız da hazırdı. Sözleşme imzalanacaktı. Ancak bonservis bedeli ile ilgili öne sürülen şartlar kabul görmedi. Ozan kampa katılacaktı. Geri döndüler. Bizim konuşmamızda 3 taksitte ödenecekti. Ama Bursaspor ısrarla senet istedi. Bu da bizim yönetimimizce kabul edilmedi'' açıklamasını yaptı. Lacivert-beyazlılar, Ozan transferini sonlandırırken, ilk yarıda Gaziantepspor forması giyen Bosna Hersekli futbolcu Senijad Ibricic''i satın alma opsiyonlu ile birlikte sezon sonuna kadar kiraladığını açıkladı.

Bursaspor''da iki imza

Bursaspor, Polatlı Bugsaşspor''dan transfer ettiği Şener Özbayraklı ve Karşıyaka''dan Onur Akbay ile resmi sözleşme imzaladı. Yeşil-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, prensip anlaşmasından sonra Bursa''ya gelen ve sağlık kontrolünden geçen iki oyuncu, akşam saatlerinde kendilerini yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. İkili, 3,5 yıllık anlaşmayı içeren resmi sözleşmeyi imzaladıktan sonra yeni takımlarıyla birlikte ilk antrenmanlarına çıktı.


11 yıl önce