|

Ne Adriano, ne Ronaldo son yıldız Gudjohnsen

Adriano, gelmeyeceğini açıkladı, F.Bahçe de günler sonra bu transferi yalanladı. Ronaldo'yu Milan bırakmazken, Barcelonalı Gudjohnsen ile anlaşıldığının bu hafta açıklanacağı belirtildi.

Ahmet Bıyıklı
00:00 - 26/06/2007 Salı
Güncelleme: 01:41 - 26/06/2007 Salı
Yeni Şafak
Ne Adriano, ne Ronaldo son yıldız Gudjohnsen
Ne Adriano, ne Ronaldo son yıldız Gudjohnsen

Serie A şampiyonu Inter'in Brezilyalı golcüsü Adriano, Başkan Massimo Moratti'nin kendisine olan güvenini boşa çıkarmamak ve ona olan borcunu ödemek için Inter'de kalmak istediğini açıkladı. Brezilyalı yıldız, kulübünün kendisini istememesi halinde İtalya'da bir takımda oynayacağını da belirtirken, F.Bahçe'ye transferi de gündemden düşmüş oldu. Bir süredir bu yöndeki haberlere kayıtsız kalan F.Bahçe Kulübü de dün resmi internet sitesinden Adriano ile ilgilenmediklerini duyurdu.


F.Bahçe'nin bir başkta yıldız adayı Ronaldo konusundaki gelişmeler de olumsuz sonuçlandı. Kulübü Milan'ın bu futbolcuyu vermek istememesi üzerine sarı-lacivertliler, bütün ağırlıklarını Barcelona'lı Gudjohnsen'e verdiler. İzlandalı futbolcu ile daha önce de temas kurup olumlu işaretler alan sarı-lacivertli yönetim, girişimlerinde başarılı oldu. 29 yaşındaki yıldız futbolcunun transferinin gerçekleştirildiğinin, bu hafta içinde açıklanacağı belirtiliyor.

17 yıl önce