|

Negredo için Beşiktaş'tan kafa karıştıran açıklama

Beşiktaş'ın İspanyol yıldızı BAE takımlarından Al Nasr için sağlık kontrolünden geçmek için Dubai'ye giden Negredo ile ilgili ilginç gelişmeler yaşanıyor. Fikret Orman'ın 'haberim yok' dediği transfer için kulübün hukuk işlerinden sorumlu yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Yeni Şafak
17:47 - 16/09/2018 Pazar
Güncelleme: 18:06 - 16/09/2018 Pazar
Yeni Şafak
Negredo, Beşiktaş kariyerinde çıktığı 49 resmi maçta 18 gol atmıştı.
Negredo, Beşiktaş kariyerinde çıktığı 49 resmi maçta 18 gol atmıştı.

Beşiktaş'ta Alvaro Negredo'nun Birleşik Arap Emirlikleri'ne transferinde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Fikret Orman'ın 'haberim yok' dediği transferle ilgili olarak kulübün hukuk işlerinden sorumlu yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, "Negredo'ya gitmesi için biz onay vermedik. Sağlık kontrolünden geçmek için gitmiş. Haberimiz olduktan sonra havaalanına A takım idari işler sorumlusu Erdinç Gültekin'i gönderdik ve imza beyannamesi aldık" dedi.

İşte Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar;
  • "Negredo'ya gitmesi için izin vermedik ama kendisi sağlık kontrolünden geçmek istedi. Bugün de izinli olduğu için gitmiş. Yarın akşam idmanımız var. Negredo bu idmana çıkmazsa hukuki süreci başlatmamız için tüm tedbirleri aldık. İstediğimiz şartlarda olursa bu transfer biter ama aksi bir durumda hukuki yollara başvuracağız. Negredo bugün izinli olduğu için istediği yere gidebilir. Buna bizim bir müdahalemiz olamaz. Yarınki idmana kadar vakti var. Aksi bir durumda üzerimize düşeni yaparız."



#Beşiktaş
#Negredo
#Al Nasr
6 yıl önce