|

Negredo Al Nasr’da

Beşiktaş, Alvaro Negredo’nın sözleşmesini karşılıklı anlaşmaya yoluyla fesh etti. Siyah-beyazlı kulüp, Dubai ekplerinden Al Nasr’la anlaşan İspanyol golcünün bonservisinden 1 milyon Euro kazanacak.

Süleyman Hatırasu
04:00 - 18/09/2018 Salı
Güncelleme: 05:51 - 18/09/2018 Salı
Yeni Şafak
​Beşiktaş, Alvaro Negredo’nun transferinden 1 milyon Euro kazanacak.
​Beşiktaş, Alvaro Negredo’nun transferinden 1 milyon Euro kazanacak.

Beşiktaş, Alvaro Negredo’nun transferinden 1 milyon Euro kazanacak. Pazar günü öğlen saatlerinde Dubai’ye giden Negredo, burada sağlık kontrollerinin ardından Al Nasr’a imza atmaya hazırlanırken; Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Benim haberim yok” ifadelerini kullanmıştı. Negredo ve Beşiktaş arasında büyük bir koas yaşanırken; dün sabah saatlerinde önemli bir hamle daha geldi ve Beşiktaş, 4 aylık alacakları karşılığında İspanyol futbolcunun sözleşmesini karşılıklı anlaşma yoluyla iptal etti. Negredo’nun sözleşmesinin fesh edilmesinin ardından Beşiktaş, İspanyol golcü için kasasından çıkacak olan yaklaşık 4.3 milyon Euro’yu da kasasında tuttu. Beşiktaş’a veda eden Negredo, “Beşiktaş ve İstanbul’da çok mutluydum, Şenol Güneş de harika bir teknik adam, kendisiyle sorun yaşamadık ancak ekonomik olarak bazı sıkıntılar vardı” ifadelerini kullandı.

ANLAŞMA SONUNDA TAMAM

Negredo için dün gelen teklifin ardından siyah-beyazlı yönetim, Al Nasr ile anlaşmaya vardı. Dubai ekibiyle 1 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya varan Beşiktaş, Negredo’nun da bu sezonki tüm alacağından vazgeçmesini talep etti. Beşiktaş’ın talebine olumlu yaklaşan Negredo, yeni takımına imza atmak için iki kulüp arasındaki görüşmelerin tamamlanmasını bekliyor. Al Nasr yönetimi, Negredo’nun sağlık kontrolünden geçmesinin ardından bu futbolcunun transferini açıklayacak. Beşiktaş formasıyla geçen szon 43 maçta toplam 15 gol atıp 9 da asist yapan Negredo, bunların sadece 7’sini ligde yaparken, yine ligde 6 da asist yapabilmişti. 33 yaşındaki Negredo yıllık 4 milyon 350 bin Euro maaşı dışında 2.5 milyon Euro da bonservisle Beşiktaş’a transfer olmuştu. Negredo bu sezon ise 5 maçta oynadı ve 3 gol attı.


Önce mazbata sonra yemek

Beşiktaş’ta önceki gün yapılan olağanüstü seçimli genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri dün düzenlenen törenle mazbatalarını aldı. Vodafone Park’ta yapılan törende Fikret Orman’ın mazbatasını Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk takdim etti. Yeni yöneticilerden Serdal Adalı’ya ise mazbatası olağanüstü seçimli genel kurul divan başkanı Şener Yurdakul tarafından verildi. Törenden sonra Fikret Orman ve yöneticiler, Beşiktaş teknik heyeti ve futbolcularla Çengelköy’de bir restaurantta akşam yemeği yedi.

Vodafone golcüsü Pepe

Beşiktaş’ta son maçlarda attığı gollerle dikkati çeken Pepe, bu sezon 11 maçta 5 gol kaydetti. Portekizli stoper, Beşiktaş’taki 2 sezonunda fileleri 7 kez havalandırırken bu gollerin hepsini Vodafone Park’ta ağlara gönderdi. Pepe, kariyerinin en golcü sezonunu da siyah-beyazlı formayla yaşıyor.

Sarpsborg maçı Bognar’ın

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi I Grubu’nda Norveç temsilcisi Sarpsborg ile 20 Eylül Perşembe günü yapacağı maçta Macaristan Futbol Federasyonu’ndan hakem Tamas Bognar görev alacak. Saat 19.55’te başlayacak maçta Bognar’ın yardımcılıklarını Balazs Buzas ve Peter Kobor yapacak.

#Beşiktaş
#Negredo
6 yıl önce