|

Neven Subotic Süper Lig'e geliyor: İmza an meselesi

Süper Lig ekiplerinden Denizlispor, dikkati çeken bir transfere imza atmak üzere. Yeşil-siyahlıların Sırp stoper Neven Subotic'i sağlık kontrolünden geçirdiği belirtildi. Denizlispor'un önümüzdeki günlerde tecrübeli futbolcuya imza attırması bekleniyor.

09:55 - 3/09/2020 Perşembe
Güncelleme: 10:12 - 3/09/2020 Perşembe
IHA
Subotic'in Transfermarkt'taki güncel piyasa değeri 2 milyon euro
Subotic'in Transfermarkt'taki güncel piyasa değeri 2 milyon euro

Yukatel Denizlispor, Almanya ekiplerinden Union Berlin ile 1 yıl daha sözleşmesi olan 31 yaşındaki Sırp defans oyuncusu Neven Subotic’e teklifte bulunduğu belirtildi. Yeşil-siyahlı teknik direktör Robert Prosinecki’nin daha önce açıklamalarında tecrübeli defans oyuncusunu takımda görmek istediğini ifade etmişti. Yıldız futbolcu Subotic’in dün Denizli’de bulunduğu ve sağlık kontrolünden geçtiği belirtildi.

Süper Lig'de yeni sezonun başlamasına az bir zaman kala yıldız futbolcu Subotic’in Denizlispor ile önümüzde ki günlerde imza atması bekleniyor.



Almanya ligi, kupa ve Süper Kupa şampiyonlukları var

Geçen sezon Subotic takımı ile 23 maça çıkarak 1 gol attı. Almanya’daki kariyerine Mainz ile başlayan ve Borussia Dortmund’a transfer olan Subotic, 263 maça çıkarak 18 gol attı. Dortmund’da bulunduğu süre içerisinde 2’şer kez Almanya ligi, kupa ve Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı. Subotic, sakatlıklarından dolayı Dortmund’dan ayrılarak, Saint Etienne ve Union Berlin’de forma giydi.



#Neven Subotic
#Denizlispor
4 yıl önce