|

Newton Sosa'nın kalmasını istiyor

Yeni sezonda Trabzonspor’u çalıştıracak Eddie Newton, yönetimle yaptığı ilk toplantıda takım kaptanı Jose Sosa’nın kalmasını istedi. İngiliz teknik adam, gelecek sezon Arjantinli oyuncudan beklentisinin büyük olduğunu belirtti.

Ali Kemal Yazıcı
01:00 - 5/08/2020 Çarşamba
Güncelleme: 10:03 - 5/08/2020 Çarşamba
Yeni Şafak
Eddie Newton'ın Trabzonspor'un yeni teknik direktörü olduğu açıklanmıştı.
Eddie Newton'ın Trabzonspor'un yeni teknik direktörü olduğu açıklanmıştı.

Süper Ligi 2. sırada bitirmesine rağmen UEFA’dan gelen Avrupa kupalarına katılamama cezasının şokunu yaşayan Trabzonspor’da teknik direktör Eddie Newton’un ilk isteği takım kaptanı Jose Sosa’nın takımda kalması oldu. Tatil için ülkesinde olan ve hafta sonunda Trabzon’a gelmesi beklenen İngiliz teknik adamın gitmeden önce yönetimden Arjantinli oyuncu ile yola devam etmek istediğini ve bunun için gerekenin yapılmasını istediği öğrenildi.

Rapor bekleniliyor

Trabzonspor’da, İngiliz teknik adamın vereceği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarına da hız verilerek yeni transferlerin hazırlık dönemine kadar tamamlanmasına çalışılacak. Kiralık futbolcuların birçoğu ile yollarını ayıran bordo-mavili takımda satılacak futbolcuların yerinin doldurulmasının yanı sıra mevcut futbolcuların durumu da yeniden gözden geçirilecek.


Novak'ın durumu belirsiz

Transfer çalışmaları devam eden Trabzonspor’da Filip Novak’ın durumu da yakından takip ediliyor. İsmi Fenerbahçe ile anılan Çek sol bekin Türkiye Futbol Federasyonu’nun açıkladığı harcama limitleri doğrultusunda sarı-lacivertli takımla anlaşamaması ihtimalini de göz önünde bulunduran bordo-mavililer, hafta sonu transfer harekatına başlayacak. Tatil dönemini tamamladıktan sonra transfer çalışmalarına start vereceklerini belirten kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu, Novak konusunu da olumlu ya da olumsuz netliğe kavuşturacak.

Trabzonspor Oğulcan’a talip

TFF 1. Lig’de Altınordu’da forma giyen orta saha oyuncusu Oğulcan Ülgün’e Trabzonspor talip oldu. Bordo-mavili takımın, 22 yaşındaki oyuncu için İzmir ekibi ile görüşmelere başladığı öğrenildi. Altınordu’nun Oğulcan için Trabzonspor’dan 700 bin Euro istediği öğrenildi.

#Trabzonspor
#Sosa
#Eddie Newton
4 yıl önce