|

N'Guemo timsah oluyor

İç transferde 3 futbolcu ile sözleşme yenileyen, dış transferde ise çalışmalarını aralıksız sürdüren Bursaspor, AS Nancy takımının oyuncusu 26 yaşındaki Landry N'Guemo ile büyük ölçüde anlaştı.

İha
00:00 - 14/06/2011 الثلاثاء
Güncelleme: 12:55 - 14/06/2011 الثلاثاء
Yeni Şafak
N'Guemo timsah oluyor
N'Guemo timsah oluyor

Bu sezon 3 kulvarda başarıyla mücadele edebilecek bir kadro oluşturmak için transferde yoğun mesai harcayan Bursaspor, Fransa Ligi'nde AS Nancy takımında forma giyen 26 yaşındaki Kamerunlu orta saha oyuncusu Landry N'Guemo ile söz kesti. Ertuğrul Sağlam'ın istediği N'Guemo için şartları zorlayan Yeşil-beyazlı yönetim, bonservis ücreti ödenmeyecek olan futbolcuya yıllık alacağı ücret için kesenin ağzını açtı. İspanya Ligi'nde oynamak isteyen N'Guemo'ya Real Betis Kulübü yıllık 600 bin Euro önerdi. Kesenin ağzını açan Bursaspor ise, İspanya Ligi'ni aklından çıkarması için N'Guemo'ya 900 bin Euro teklif etti. Kamerunlu oyuncunun menajeriyle 2+1 yıllık anlaşmaya varıldığı ileri sürüldü.


OZAN İPEK'E MÜJDE

Öte yandan Bursaspor'dan ayrılması gündemde olan ve transfer gündeminde düşmeyen yıldız futbolcu Ozan İpek'in sözleşmesinde iyileşmeye gidiliyor. Trabzonspor'un Ozan için 2 milyon liralık yıllık ücret teklif etmesi üzerine Yeşil-beyazlı yönetim genç futbolcunun yıllık ücretini 650 bin liradan 1 milyon liranın üzerine çekmeyi planlıyor.


JOZY ALTİDORE KALIYOR

Devre arasında İspanya'nın Villarreal kulübünden kiralanan ancak Jozy Altidore için ise Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam kalması yönünde rapor verdiği öğrenildi. Genç futbolcuyu yeni sezon kadrosunda da görmek isteyen Sağlam'ın bu konuda Başkan İbrahim Yazıcı ile görüştüğü ve kararını bildirdiği ifade edildi. Bunun üzerine Yeşil-beyazlı yönetim bonservisi Villarreal kulübünde olan siyahi golcü için görüşmelerini hızlandırdı.


CEMAL KALDIRIM 3 YILLIK İMZALADI

Bursaspor Almanya'da güneybatı üst liginde mücadele eden SG Bad Breisig kulübünün formasını giyen gurbetçi orta saha oyuncusu Cemal Kaldırım ile sözleşme imzaladı. Kayserisporlu Hasan Ali Kaldırım'ın kardeşi olan 1992 doğumlu Cemal Kaldırım, kendisini 3 yıllığına Bursasporlu yapan imzayı yönetici Necmettin Kocaman ile birlikte attı.


٪d سنوات قبل