|

Niang daha iyi olacak

PAOK maçında ilk kez F.Bahçe forması giyen Niang, oyunda kaldığı 45 dakikadaki performansıyla göz doldururken başkan Aziz Yıldırım da golcü oyuncudan övgüyle söz etti: “Saha içinde oldukça etkili. Zamanla daha iyi olacak. Takıma alışması lazım” diye konuştu. Niang, ligdeki Trabzonspor maçında sahaya 11'de çıkacak.

Ahmet Bıyıklı
00:00 - 21/08/2010 Cumartesi
Güncelleme: 00:41 - 21/08/2010 Cumartesi
Yeni Şafak
Niang daha iyi olacak
Niang daha iyi olacak

Sarı-lacivertli kulübün Fransa'nın Marsilya takımından transfer ettiği Mamadou Niang, PAOK karşılaşmasında ilk kez giydiği sarı-lacivertli forma ile başarılı performansıyla göz doldurdu. İleri çıkışlarda ve ceza sahası içinde etkili olmasıyla dikkat çeken Senegalli golcü güçlü fiziği ve isabetli paslarıyla da gelecek için umut verdi. Yunanistan'daki PAOK maçının ikinci yarısında Semih'in yerine oyuna giren Niang, 45 dakikalık performansıyla başkan Aziz Yıldırım'ı da mutlu etti. Yeni transfer Niang için başkan Aziz Yıldırım, “Saha içinde oldukça etkili. Zamanla daha iyi olacak. Takıma alışması lazım” ifadelerini kullandı.

Yunan basını ise Niang'ın oyuna girmesiyle PAOK'un ikinci yarıda sıkıntılar yaşadığına dikkat çekerken Senegalli golcüyü 10 üzerinden 9 puan verdiler. PAOK maçındaki performansını “Kırmızı karta kadar olan periyotta topla rakip arasına biraz daha fazla sokulmaya başlamasıyla performansımızı yukarı taşadı. Niang oyun anlayışımıza uygun gözüktü” sözleriyle değerlendiren teknik direktör Aykut Kocaman'ın, pazartesi günü ligde Trabzonspor ile yapılacak maçta Niang'ı 11'de sahaya süreceği bildirildi.

14 yıl önce