|

Niang izin istedi

Niang, yönetime şike operasyonu kapsamında yaşanan gelişmelerden rahatsız olduğunu ve ayrılmak istediğini söyledi.

00:00 - 11/08/2011 Perşembe
Güncelleme: 00:25 - 11/08/2011 Perşembe
Yeni Şafak
Niang izin istedi
Niang izin istedi

Fenerbahçe'de Emmanuel Emenike'nin bir maçta bile forma giymeden Rusya'nın Spartak Moskova takımına satılması sonrası bu kez de Mamadou Niang şoku yaşanıyor. Şike operasyonu kapsamında yaşanan gelişmelerden rahatsızlık duyan Senegalli golcü ayrılık kararı aldı. Bu kararını yönetime bildiren ve transferi için izin isteyen Niang, menajerine de kendisine gelen teklifleri değerlendirmek istediğini söyledi. Fenerbahçe'nin küme düşme tehlikesi bulunması nedeniyle kafasının rahat olmadığını yönetime aktaran Niang, bu kaos ortamında futbol oynamak istemediğini kaydetti.

ARAP TAKIMLAR TAKİP EDİYOR

Özellikle Dubai kulüplerinin kıskacında olan ve geçtiğimin günlerde Arabistan ekiplerinden Al Anhi'nin talip olduğu başarılı golcü, kendisine gelen tekliflerden birini değerlendirmek istiyor. Teknik direktör Aykut Kocaman'ın Niang'ın kalmasını istediği ve kendisine kafasını toplaması için birkaç izin verdiği belirtildi. İzni dün biten ve takımdan ayrı düz koşu yapan Niang, ayrılık kararını da kesinleştirdi. Geçen sezonu 15 golle tamamlayan Senegalli forvetin 2 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.


Neşeli çalışma

F.Bahçe yeni sezon hazırlıklarını dün yaptığı çift antrenmanla sürdürdü. Sürekli birbirleriyle şakalaşan ve neşeli olan futbolcuların idmandaki hırsı dikkat çekti. İzni sona eren Niang da takıma katıldı.



13 yıl önce