|

Nihat Kahveci: Beşiktaş'tan gitmem için baskı yaptılar

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Nihat Kahveci, La Liga'ya transfer süreciyle ilgili dikkati çeken açıklamalarda bulundu. Kahveci, o dönem takım arkadaşlarının maaşlarını alamamaları nedeniyle gitmesi yönünde kendisine baskı yaptıklarını söyledi.

Haber Merkezi
16:02 - 21/12/2018 Cuma
Güncelleme: 16:28 - 21/12/2018 Cuma
Yeni Şafak
La Liga'da 195 maça çıkan Nihat Kahveci, 75 gollük performansıyla İspanya'da büyük bir iz bırakmıştı.
La Liga'da 195 maça çıkan Nihat Kahveci, 75 gollük performansıyla İspanya'da büyük bir iz bırakmıştı.

Nihat Kahveci, siyah-beyazlı takımdan Real Sociedad'a transferine ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. O dönemde takımın mali olarak zor bir durumda olduğunu ifade eden Kahveci, transferiyle 100. yıldaki şampiyonluğa katıksının olduğunu ifade etti.

Youtube kanalı Eflatun TV'ye konuşan Nihat Kahveci'nin açıklamalarının o bölümü şöyle;

"Ne olur git' deyip baskı kurdular"
  • "Beşiktaş'ın ekonomi anlamda en zor dönemleriydi. O zamanki kadrodaki futbolcular bana her gün gelip, 'Nihat maaşlarımızı alamıyoruz, ne olur git, İspanya'da Real Sociedad gibi takımda oynayacaksın" diyerek baskı kurduklarını çok iyi hatırlıyorum. En çok da İbrahim Üzülmez, 'Nihat gitmen gerekiyor' diyordu. Böyle bir baskı yedim. O gün çok gitmek istememiştim. Bugün ise iyi ki gitmişim diyorum. 17 sene önce 5 milyon euro çok büyük bir paraydı. Beşiktaş'a böyle bir katkıda bulunduğum için çok mutlu oldum. Benim oraya gitmemdeki en büyük sebep de Beşiktaşlı futbolcu Nihat Kahveci olmamdı. Beşiktaş sayesinde oralara gittim. 100. yılda gelen şampiyonluğa da böyle bir katkım olduğunu düşünüyorum."

#Nihat Kahveci
#Beşiktaş
5 yıl önce