|

Nijerya Milli Takımı'nda büyük şüphe: Olan Trabzonspor'a oldu!

Nijerya Milli Takımı kadrosunda bulunan Umar Sadiq, sakatlığı sebebiyle önceki günlerde kadrodan çıkartılmıştı. Bunun üzerine Trabzonspor'un forveti Paul Onuachu milli takım kadrosuna dahil edildi. Kadrodan çıkan Umar Sadiq, Real Socieadad'ın Ossasuna maçı kadrosunda yer aldı. Yaşananlar üzerine büyük bir tartışma başladı.

23:36 - 16/01/2024 Salı
Güncelleme: 23:44 - 16/01/2024 Salı
Yeni Şafak
Paul Onuachu - Trabzonspor
Paul Onuachu - Trabzonspor

Afrika Kupası'nda mücadele eden Nijerya Milli Takımı'nda işler karıştı. Bunun sebebi sakatlığı olduğu gerekçesiyle kadrodan çıkan Umar Sadiq'ın Real Socieadad'ın Ossasuna maçı kadrosunda yer alması.

Sakat olan bir oyuncunun lig maçı kadrosunda yer alması tartışmaları büyüttü. Nijerya Milli Takımı yetkilileri konuyla ilgili iddiaları yalanlarken kamuoyunda büyük bir şüphe oluştu.

Sağlık heyetinden kafaları karıştıran sözler

Kulübün sağlık heyeti futbolcunun dizinde bir sakatlık olduğunu ancak ilk aşamada sorun olmadığı için takımda kaldığını söyledi. Ancak bir gece sonrasında dizindeki şişliğin artması sonucunda oyuncunun kadrodan çıkartıldığı ifade edildi.

Hatırlanacağı üzere Umar'ın sakatlığı sonrasında Nijerya Milli Takımı, Trabzonspor'dan Paul Onuachu'yu kadroya dahil etmişti.

Paul Onuachu, Trabzonspor formasıyla 15 lig maçında 9 gol atarken 3 de asist yaptı. Nijeryalı forvet, takımın vazgeçilmez isimlerinin başında geliyor.

#Nijerya
#Paul Onuachu
#Umar Sadiq
4 ay önce