|

N'Koudou: Ödeyin gideyim

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in gözden çıkardığı Kevin N'Koudou, "Sözleşmemde yazan fesih bedelini ödedikleri takdirde giderim" dedi.

11:53 - 20/02/2023 Pazartesi
Diğer
N'Koudou bu sezon Süper Lig'de 19 maça çıktı ve 4 gol attı.
N'Koudou bu sezon Süper Lig'de 19 maça çıktı ve 4 gol attı.

Beşiktaş'ta gönderilecek futbolcular listesinde olduğu belirtilen Georges Kevin N’Koudou, sözleşmesini işaret etti. Siyah-beyazlı kulüple sezon sonuna dek sözleşmesi bulunan Kamerunlu oyuncu, Hürriyet'te yer alan açıklamasında şu ifadeleri kullandı:


"Beşiktaş’ta mutluyum ve ayrılmak istemiyorum. Kulüp yönetimi beni istemiyorsa bu durumda yapılacak şey de belli. Haziran ayına kadar sözleşmeliyim. Orada yazan fesih bedelini ödedikleri takdirde giderim."


Adana Demirspor istiyor

2019’da 4.5 milyon euro bonservis bedeliyle Tottenham’dan alınan N’Koudou, Beşiktaş’tan yılda 1 milyon 600 bin euro alıyor. Siyah-beyazlı kulübe bonservis dahil 10 milyon 900 bin euroya mal olan 28 yaşındaki futbolcu ile Adana Demirspor ilgileniyor. Akdeniz ekibinin N’Koudou’yu bonservisiyle satın almak istediği belirtildi.


Bu transfer gerçekleştiği takdirde N’Koudou; Josef de Souza, Montero, Tyler Boyd, Wout Weghorst ve Oğuzhan Akgün’den sonra takımdan ayrılan 6. futbolcu olacak.





#Beşiktaş
#N'Koudou
#Adana Demirspor
1 yıl önce