|

Novak yerine Abdurrahim

Milli takım kampında sakatlanan Novak’ın alternatifsiz olması nedeniyle sıkıntı yaşayan Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman’ın bu bölgede yine bir genç oyuncu olan Abdurrahim Dursun’u oynatması bekleniyor.

Ali Kemal Yazıcı
04:00 - 20/11/2019 Çarşamba
Güncelleme: 09:00 - 20/11/2019 Çarşamba
Yeni Şafak
Trabzonspor'da Novak yerine 20 yaşındaki Abdurrahim Dursun'un Ankaragücü maçında forma giyme ihtimali var.
Trabzonspor'da Novak yerine 20 yaşındaki Abdurrahim Dursun'un Ankaragücü maçında forma giyme ihtimali var.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, kayıpsız geçmek istediği Ankaragücü deplasmanı öncesi kadro kurmakta sıkıntı çekiyor. Sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu sebebiyle ilk 11’i kurmakta sıkıntı yaşayan tecrübeli teknik adam, orta saha ve sol bek mevkii için alternatif isimleri deniyor.

Karaman, milli takım kampında sakatlanan Filip Novak’ın uzun sakatlığında sol bek pozisyonunda 3 oyuncuyu deniyor. En büyük favorileri Abdurrahim Dursun ve Kamil Ahmet Çörekçi olan Karaman, Gaston Campi’yi de bu bölge için deniyor. Ünal Karaman, sezon başından beri beğenilen taktiğini değiştirmemek için Filip Novak’ın yerine ilk olarak bu bölgenin oyuncusu olan Abdurrahim Dursun’u düşünüyor.




  • 20 yaşındaki futbolcunun tecrübesizliği sebebiyle Kamil Ahmet Çörekçi’nin de bu bölgeye çekilme ihtimali var. Ancak bu durumda orta sahadaki eksikler sebebiyle Karaman bu bölgeye de yeni bir isim bulmak zorunda kalacak. Ünal Karaman’ın bir diğer alternatifi sol beke Campi’yi koymak. Kariyerinde 12 maç sol bekte görev alan 28 yaşındaki Arjantinli futbolcunun artısı tecrübesi, eksisi ise yavaş olması.

#Trabzonspor
#Ünal Karaman
#Filip Novak
#Abdurrahim Dursun
4 yıl önce