|

O tekmeden sonra flaş karar

Aydın 1. Amatör Ligi'ndeki maçta Dallıcasporlu Kayhan Karakaş'ın suratına tekme atan Nazilli Sanayisporlu futbolcu Mehmet Değirmenci futbolu bıraktığını açıkladı.

Yeni Şafak
10:46 - 26/12/2015 Cumartesi
Güncelleme: 08:52 - 26/12/2015 Cumartesi
AA

Nazilli Sanayisporlu futbolcu Mehmet Değirmenci'nin, Aydın 1. Amatör Ligi'ndeki maçta yüzüne tekme attığı Dallıcasporlu Kayhan Karakaş, yargının, rakibine vereceği cezayı beklediğini söyledi.



Kayhan Karakaş, Aydın Amatör Futbol Disiplin Kurulunun Mehmet Değirmenci'ye verdiği 2 yıl men ve 21 maç cezanın, kendisini ilgilendirmediğini belirtti.



Karakaş, "Mehmet Değirmenci'ye, yargının vereceği ceza benim için önemli. Ben Cumhuriyet Savcılığına başvurarak şikayetçi oldum. Artık bu aşamadan sonra, ben yerdeyken hızla kafama tekmeyle vuran Mehmet Değirmenci'nin futbol oynayıp oynamaması benim için önemli değil. Ben kendisinden canıma kastettiği için şikayetçiyim" diye konuştu.



'Futbol hayatıma son verdim'

Öte yandan, ceza konusunda yorum yapmayacağını belirten Mehmet Değirmenci, "Futbol hayatıma son verdim. Başka bir şey söylemek istemiyorum" dedi.



Nazilli Sanayispor Kulübü Başkanı Cevdet Küçükdemir ise Değirmenci'ye verilen cezayı şöyle değerlendirdi:


"Bizim için Aydın Amatör Futbol Disiplin Kurulunca en üst düzeyde verilen ceza bu. Futbolcunun cezası, yaşına göre yeterli. Biz yine de federasyonun kararına saygı duyuyoruz. Bana kalırsa hiç kimse ve hiçbir futbolcu böyle bir olay yaşamak istemez. Futbolcumuzun maçtaki hareketi istem dışı. Hiç kimse böyle bir olay olsun istemez. Verilen karar yerinde."



Mehmet Değirmenci, Dallıcaspor-Nazilli Sanayispor maçında Kayhan Karakaş'a yaptığı faulün ardından kırmızı kartla cezalandırıldıktan sonra yerde yatan rakibinin yüzüne tekme atmıştı.



#mehmet değirmenci
#Nazilli Sanayispor
#Aydın 1. Amatör Ligi
#Dallıcaspor
8 yıl önce