|

Ocak'a kadar rahatız

İlk 3 haftadaki performans Samet Aybaba'yı memnun etti, O da raporunda “Transfer gerekmez. Olursa Lazovic veya Remy” dedi

Süleyman Hatısaru
00:00 - 5/09/2012 Çarşamba
Güncelleme: 00:13 - 5/09/2012 Çarşamba
Yeni Şafak
Ocak'a kadar rahatız
Ocak'a kadar rahatız

Yeni sezon öncesi her fırsatta gençlere güvendiğini ve onlarla başarıya ulaşacağını dile getiren Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, ilk 3 haftada ortaya konan performanstan oldukça memnun kalırken yönetime sunduğu raporda mevcut kadronun Ocak ayına kadar yeterli olacağını belirtti. Yönetimle bir araya gelen Aybaba'nın “Bu kadro bizi Ocak ayına kadar götürür. Ancak yine de oyuncu alınabilecekse tercihim Lazovic veya Marsilya'da oynayan Remy'nin kiralanması şeklinde olur” dediği öğrenildi.

FERNANDES VE ALMEİDA KALMAKTAN YANA

Aybaba'nın bir diğer zirvesi de Portekizli futbolcular Fernandes ve Almeida ileydi. Önceki gün tesislerde bir araya geldiği oyunculara sorunu olup olmadığını soran Aybaba, kendilerinden iyi haberler aldı. İlk olarak Fernandes'le bir araya gelen Aybaba, “Bir yere gitmiyorum, daha iyi olacağım” cevabını aldı; Almeida da takımda kalacağını belirtti. Bu arada Belçika 2. Ligi'nde oynayan Cristian Santos'un Beşiktaş ile görüşmek için bugün İstanbul'a gelmesinin beklendiği öğrenildi.


Beşiktaş alacaklı bırakmıyor

Fikret Orman başkanlığındaki Beşiktaş yönetimi, mali tabloyu düzeltmeye başladı. Oyuncu alacaklarını sıfırlamayı başaran, icraları kaldıran Beşiktaş yönetimi bugüne kadar tam 25 milyon TL borç ödedi.

PRİMLER DE ÖDENDİ

Yönetim, Belediyespor beraberliği için 5'er bin TL, G.Saray derbisi beraberliği için 10'ar bin TL ve Karabükspor galibiyeti için 10'ar bin TL'yi futbolcuların hesaplarına yatırdı.


Beşiktaş'a Rize'den genç kaleci: Emre Tali

Beşiktaş, PTT 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor'un alt yapısından yetişen, sonra da A takımına çıkan genç kaleci Emre Tali'yi 3 yıllığına renklerine bağladı. Genç oyuncu kendisine güvenip takıma dahil edenlerin güvenini boşa çıkarmayacağını ve Beşiktaş'ta kalıcı olmak istediğini söyledi.



12 yıl önce