|

Oğuzhan vites düşürmüyor

Sezona fırtına gibi giren yıldız futbolcu, istikrarlı yükselişini milli takım forması altında da sürdürürken, “Bu başarımın Beşiktaş'ta da sürmesini istiyorum" dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 8/09/2015 Salı
Güncelleme: 08:35 - 8/09/2015 Salı
Yeni Şafak

Beşiktaş'a geldiği günden beri bir türlü istenileni veremediği için eleştirilen Oğuzhan Özyakup, bu sezon adeta yeniden doğdu. Sezon başı kampında teknik direktör Şenol Güneş ile patlama yapacağının sinyallerini veren milli yıldız, her geçen gün performansını üzerine koymaya devam ediyor. Siyah-beyazlı takımla lige iyi bir başlangıç yapan ve Milli Takımlar Sorumlusu Fatih Terim'in de vazgeçilmezleri arasına giren Oğuzhan, bu sezon hem milli takımla hem de Beşiktaş'la başarılar kazanmak istediğini belirtti. Oğuzhan, "Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası'na gitmesi yolunda katkıda bulundum. Bu başarımın Beşiktaş'ta da devam etmesini istiyorum. Artık kupa kaldırma zamanı geldi" dedi.



Şenol Güneş forvette kararsız Çift mi tek mi?

Sezon başından bu yana Cenk Tosun'un performansı, Mario Gomez'in de gol için istekli oluşu teknik direktör Şenol Güneş'i forvette kararsız bırakmaya devam ediyor. Son oynanan Gaziantepspor maçında çift forvetten daha fazla verim alan tecrübeli hoca, Başakşehir maçında da bu sistemi düşünüyor. Ancak Güneş'in kararsız kalmasındaki en büyük etken, çift forvete geçtiği takdirde orta sahadan bir kişinin eksilecek olması.




#Şenol Güneş
#Beşiktaş
#Cenk Tosun
#Oğuzhan Özyakup
9 yıl önce