|

Okan Buruk: Bu jenerasyona inanıyoruz

Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Okan Buruk, yetenekli ve kaliteli bir kadroya sahip olduklarını belirterek, ''Bu iyi bir jenerasyon. Bu jenerasyonun A Milli Takım''ın altyapısını ve kadrosunu oluşturacağına inanıyoruz.'' dedi.

Cihan
00:00 - 6/02/2013 Çarşamba
Güncelleme: 18:12 - 6/02/2013 Çarşamba
Yeni Şafak
Okan Buruk: Bu jenerasyona inanıyoruz
Okan Buruk: Bu jenerasyona inanıyoruz

Norveç''le oynanan ve 2 – 0 üstünlükle sona eren dostluk maçının ardından açıklamalarda bulunan teknik direktör Okan Buruk, güzel bir galibiyet aldıklarını dile getirDİ. Buruk, '' Oyun felsefemizi sahaya yansıttık. Çok yetenekli ve kaliteli oyunculardan oluşuyoruz. Bunu da sahada gösterdik. 2 – 0 kazandık bir de penaltı kaçırdık daha farklı da kazanabilirdik.'' ifadelerini kullandı.

Okan Buruk, oyuncular tarafından isteklerinin sahaya yansıtıldığını anlatarak, şöyle konuştu:

''Bunları gördüğümüz için çok sevinçliyiz. Bu oyuncuları bir an önce A Milli Takım''a taşımak bizim hedefimiz. Bu iyi bir jenerasyon. Bu zamanla milli takım alt yapısını ve kadrosunu oluşturacağına inanıyoruz.''

Milli takımın iki golünü de kaydeden Bertul Kocabaş ise takım arkadaşları ve hocalarını kutlayarak, ''Güzel bir mücadele oldu. 2 – 0 yendik. İyi bir takımız, bunu geçen maçlarda da göstermiştik.'' diye konuştu.

Bertul, milli takımda kimin oynadığının da fark etmediğini dile getirerek, ''Biz vatan için oynuyoruz. Elimizden geleni yaptığımıza inanıyorum. İnşallah önümüzdeki maçlarda da Allah''ın yardımıyla bunu yapacağız. Eleme turlarını geçip şampiyonaya katılmak istiyoruz.'' ifadelerini kullandı.

11 yıl önce