|

Okan Buruk depremzedeler için 2 imzalı forma bağışladı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, futbolculuk yıllarında giydiği 2 formayı geliri depremzedeler yararına kullanılması için açık artırmaya bağışladı. Detaylara haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz.

16:07 - 18/02/2023 Cumartesi
Yeni Şafak
Okan Buruk, 2001-2004 yılları arasında Inter'de oynamıştı.
Okan Buruk, 2001-2004 yılları arasında Inter'de oynamıştı.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta gerçekleşen ve 11 ilde milyonlarca insanı etkileyen deprem felaketinin ardından, spor dünyasından birçok isim depremzedeler için bağış yapmaya devam ediyor. Galatasaray Kulübü de Dev Müzayede ile iş birliğinde "Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşların yararına düzenleyeceği açık artırmaya bağışları kabul ediyor.


Teknik direktör Okan Buruk, futbolculuk yıllarında giydiği ve kendi imzasını taşıyan Galatasaray ile Inter formalarını, açık artırma ile satılması amacıyla müzayedeye hediye etti. Sarı-kırmızılı kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Teknik direktörümüz Okan Buruk, futbolculuk yıllarında giydiği ve kendi imzasını taşıyan Galatasaray ile Inter formalarını, açık artırma ile satılması amacıyla müzayedemize hediye etti" denildi.



#Asrın felaketi
#DEPREM
#Galatasaray
#Müzayede
#Okan Buruk
1 yıl önce