|

Okay Yokuşlu'dan eski takım arkadaşlarına destek

Celta Vigo forması giyen milli futbolcu Okay Yokuşlu, Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak'la ilgili konuştu.

Yeni Şafak
12:26 - 15/11/2018 Perşembe
Güncelleme: 12:39 - 15/11/2018 Perşembe
DHA
Okay Yokuşlu, Celta Vigo formasıyla 8 maça çıktı skor üretemedi.
Okay Yokuşlu, Celta Vigo formasıyla 8 maça çıktı skor üretemedi.

İspanya'nın Celta Vigo takımında forma giyen ve milli takımda Mircea Lucescu'nun güvendiği isimlerin başında gelen Okay Yokuşlu, İsveç karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu.

"Trabzonspor'a çok şey vermiş isimler"

Trabzonspor'da geçtiğimiz günlerde kadro dışı bırakılan Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz'ın bordo mavili kulübe çok şey verdiğini söyleyen Okay Yokuşlu, şunları ifade etti:

  • Şu anda kulübün içerisinde olmadığı için konuya dahil detaylı bir bilgim yok. Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz, benim ağabeylerimdir. İkisiyle de çok maçlara çıktık, çok yakın ilişkilerimiz var. İkisi de çok kaliteli, kariyerli futbolcular. Onur ağabey, Burak ağabey, bunlar Trabzonspor'a çok şey vermiş isimlerdir. Umarım her şey yoluna girer.
"Trabzonspor'un şampiyonluk potansiyeli var"

Trabzonspor'un Süper Lig'de her zaman şampiyonluk potansiyelinin olduğuna dikkat çeken milli futbolcu, sözlerini şöyle sürdürdü:

  • Dışarıdan baktığınız zaman çok hoşnut edici durumlar değil. Bana kalırsa ligde favori kadrolardan birisine sahip Trabzonspor. Çok kaliteli bir kadrosu var. Ligde zirveye, şampiyonluğa oynayabilecek potansiyele sahip bence. Maalesef son maçta ağır bir yenilgi aldılar. Beklenmedik bir şey. Bunun da kulüp içindeki dengeleri birazcık bozduğu söylenebilir.

#Okay Yokuşlu
#Trabzonspor
#Burak Yılmaz
5 yıl önce