|

Olay yorum: Wilshere Fenerbahçe'yi seçerse salaktır

Arsenal'lı eski futbolcu Adrian Clarke, Wilshere'in Fenerbahçe'ye transfer olmasının yanlış bir tercih olacağını savunurken çarpıcı yorumlarda bulundu.

Yeni Şafak
09:28 - 1/07/2018 Pazar
Güncelleme: 10:20 - 1/07/2018 Pazar
Yeni Şafak
Wilshere, geçen sezon toplamda 40 maçta oynadı, 2 gol 7 asistlik performans sergiledi.
Wilshere, geçen sezon toplamda 40 maçta oynadı, 2 gol 7 asistlik performans sergiledi.

Arsenal'daki kariyeri sona eren ve Fenerbahçe'ye transfer olması beklenen Wilshere ile ilgili Ada'dan şoke eden bir yorum geldi.

Arsenal'ın eski futbolcusu Adrian Clarke, İngiliz futbolcunun Fenerbahçe tercihinin yanlış olacağını savunurken,"Parayı seçmemeli" değerlendirmesinde bulundu.

talkSport'a konuşan Clarke'in açıklamaları şöyle;

  • "Jack Türkiye'yi seçerse, kariyeri için yanlış bir karar vermiş olur. Yeterince parası var, Türkiye'yi tercih etmemesi gerekiyor. Orta dereceli bir Premier Ligi kulübünü hedeflemesi gerekiyor. Wolves ve Fulham onu istiyor. İki takım da onun için uygun. Bence Newcastle United'a gitmesi harika olur. Yurt dışına gitmek istiyorsa bari İspanya, İtalya ya da Fransa'yı seçsin. Türk ligleri güçlü değil. Fenerbahçe'ye seçmesi halinde kariyerinde geri adım atmış olacak ve bir daha milli takıma gidemeyecek. Kariyerinin bu noktasında parayı seçerse salaklık yapmış olacak."


#Fenerbahçe
#Wilshere
#Adrian Clarke
6 yıl önce