|

Olimpiyat Stadı tarihi geceye hazır

Beşiktaş’ın bugün Liverpool’u konuk edeceği maç öncesi siyah-beyazlı taraftarlar stada gelmeye başladı. Karşılaşmanın oynanacağı Olimpiyat Stadı’nda yaklaşık 80 bine yakın seyirci olması bekleniyor.

18:28 - 26/02/2015 Perşembe
Güncelleme: 20:04 - 26/02/2015 Perşembe
IHA

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında bugün Beşiktaş, saat 20.00’de Atatürk Olimpiyat Stadı’nda İngiliz ekibi Liverpool’u ağırlayacak. İlk maçta rakibine 1-0’lık skorla boyun eğen Siyah-Beyazlılar bugün çeyrek final için ter dökecek.


Taraftarlar erken geldi

Maçın başlamasına yaklaşık 2 saat kala 20 bine yakın siyah-beyazlı taraftar Beşiktaş - Liverpool maçı öncesi erken saatlerde stada geldi. Özellikle Olimpiyat Stadı yolunda yaşanacak olan trafik yoğunluğunu da göz önüne alan taraftarlar o zamanı trafikte geçirmek yerine erkenden stada gelip Beşiktaş marşları söylemeye başladı bile. Tribünlere beyaz bayraklar dağıtan siyah-beyazlı yönetim ise taraftarlarından bugün maçın başlama düdüğünden bitiş düdüğüne kadar destek bekliyor.

1500 Liverpool taraftarı

İngiliz ekibi Liverpool’u Olimpiyat Stadı’nda desteklemeye gelecek olan yaklaşık 1500 İngiliz taraftarı ise henüz stada ulaşmış değil. Geniş güvenlik önlemleriyle stada giriş yapacak olan Liverpool taraftarı ardından kale arkasında kendilerine ayrılan tribünde yerlerini alabilecek.

Hava ve zemin olumlu

Bugün İstanbul’da futbol oynama adına şartlar tamda istenildiği gibi. Özellikle Olimpiyat Stadı’nın zemininde yaşanan sıkıntı göz önüne getirilirse bugün havanın yağışlı olmaması hem Beşiktaş hem de Liverpool cephesini olumlu yönde etkileyecek. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Beşiktaş’ın Liverpool’u saat 20.00’de ağırlayacağı karşılaşmada hava sıcaklığı 13 ile 15 derece olacak. Avantajlı tarafı çeyrek finale götürecek karşılaşmada Slovenya Futbol Federasyonu’ndan Damir Skomina düdük çalacak. Skomina’nın yardımcılıklarını ise Jure Praprotnik ile Robert Vukan yapacak.
#UEFA Avrupa Ligi
#Beşiktaş
#Liverpool
9 yıl önce