|

'Ölür' dediler yıldız oldu

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rövanş maçında Borussia Dortmund'u konuk edecek Monaco'da defans oyuncusu Kamil Glik UEFA'ya verdiği röportajda bilinmeyen hayat hikayesini anlattı.

Yeni Şafak
17:24 - 19/04/2017 Çarşamba
Güncelleme: 17:30 - 19/04/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Polonyo Milli Takımı formasını da giyen Glik, EURO 2016'da gösterdiği performansla adından söz ettirdi.
Polonyo Milli Takımı formasını da giyen Glik, EURO 2016'da gösterdiği performansla adından söz ettirdi.

Monaco forması giyen Kamil Glik UEFA'ya verdiği röportajda hayat hikayesiyle ilgili bilinmeyen detaylardan bahsetti.

"Ölür dediler"

Çocukken kalbinde yaşadığı problem nedeniyle doktorların kendisi için 'yaşamaz, ölür' dediğini belirten 29 yaşındaki futbolcu, yaşadığı hastalıktan yalnızca 1 kişinin kurtulduğunu söylediklerini ifade etti. Glik, bu ihtimalin kendisini güçlendirdiğini ve hastalığını bu şekilde yendiğini söyledi.

"2 sezon kalecilik yaptım"

Genç takımlarda 2 sezon boyunca kalecilik yaptığını da söyleyen tecrübeli oyuncu, "Takmımızın kalecisi kolunu kırdı ve boyum uzun olduğu için beni kaleci yaptılar. Kaleciliği ilk başta sevdim ama sonra yavaş yavaş antrenörler beni kaleci sanmaya başladılar" dedi.

"İlk sezonumda çeyrek final oynuyorum"

Her zaman Şampiyonlar Ligi'nde oynamanın hayalini kurduğunu ifade eden Glik, "Monaco'ya geldim ve ilk sezonumda çeyrek final oynuyorum. Bu inanılmaz bir macera" diye konuştu.

  • Kamil Glik'i sezon başında Beşiktaş da transfer etmek istemiş ancak Monaco 11 milyon euro bonservis bedeliyle Polonyalı oyuncuyu kadrosuna katmıştı.



#Kamil Glik
#Monaco
7 yıl önce