|

Önce Selçuk, sonra Hamit...

Galatasaray'da Selçuk İnan, Gençlerbirliği maçının ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Selçuk'un yerine giren Hamit Altıntop da maçı tamamlayamadı.

Yeni Şafak
23:04 - 16/05/2015 Cumartesi
Güncelleme: 20:07 - 16/05/2015 Cumartesi
AA

Henüz 13. dakikada sağ üst arka adalesini tutan ve oyuna devam edemeyen Selçuk'un ilk müdahalesi saha içinde yapılırken, daha sonra oyuna devam edemeyeceği kenar yönetimine iletildi. Selçuk saha kenarına gelirken, yerine 15. dakikada Hamit Altıntop dahil oldu.



Selçuk'tan takım arkadaşlarına taktik

Maçın henüz ilk dakikalarında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Selçuk İnan, müsabakanın kalan bölümünü yedek kulübesinden takip ederken, takım arkadaşlarına da zaman zaman taktik verdi Sarı-kırmızılı ekip, oldukça stresli geçen maçta aradığı golü bulmakta zorlanırken, Selçuk ise sakatlığına rağmen saha kenarına kadar sekerek gelip takım arkadaşlarına uyarıda bulundu.



Hamit tekrar sakatlandı

Trabzonspor karşılaşmasında yaşadığı sakatlık sonrası 4 maçta oynayamayan Hamit, yeniden sahalara döndüğü ilk müsabakada tekrar sakatlık yaşayarak 84. dakikada oyundan çıkmak zorunda kaldı. Hamit'in yerine 85. dakikada Olcan Adın oyuna dahil oldu.


#Galatasaray
#Selçuk İnan
#Hamit Altıntop
9 yıl önce