|

Önder Özen: Tolgay Arslan geçici çözüm

Fenerbahçe'nin Kayserispor'a mağlup olduğu maçı değerlendiren Önder Özen, sarı-lacivertlilerin yeni transferi Tolgay Arslan'ın yeterli olmadığını belirtirken dikkati çeken ifadeler kullandı.

Yeni Şafak
11:31 - 9/02/2019 Cumartesi
Güncelleme: 11:52 - 9/02/2019 Cumartesi
Diğer
Tolgay Arslan Kayserispor maçına sahaya ilk 11'de çıktı.
Tolgay Arslan Kayserispor maçına sahaya ilk 11'de çıktı.

Kayserispor'a deplasmanda 1-0 mağlup olan Fenerbahçe'de Tolgay Arslan, maçın bitiş düdüğünün ardından hakem Alper Ulusoy'a gösterdiği tepkiler sonrasında ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

Karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulunan Önder Özen, "Fenerbahçe'nin şampiyon takım oluşturma amacı varsa ben Tolgay’ı teknik ve tempo olarak o fotoğrafın içerisinde göremedim" yorumunda bulundu.

Özen'in Bein Sports'ta yaptığı Tolgay'la ilgili açıklamaları şöyle;


"Beşiktaş'ın şampiyonluklarında başrol oynayan bir oyuncu değil"

  • "Tolgay yüzde yüz hazır değil. Varlığı yokluğu çok etkilemeyecek. Tolgay Arslan geçici bir çözüm. Uzun vadede aranılan çözüm olabilir mi emin değilim. Şampiyon takım oluşturma amacı varsa ben Tolgay’ı teknik ve tempo olarak o fotoğrafın içerisinde göremedim. çok hızlı oynanmak zorunda. Beşiktaş'ın şampiyonluklarında başrol oynayan bir oyuncu değil. Kadıköy'deki gümbür gümbür bir oyunda Tolgay'ı düşünemiyorum. Ara ara oynar, destek oyuncusu olur."

#Tolgay Arslan
#Beşiktaş
5 yıl önce