|

Onur duydum

“Gerçekten çok duygulandım. Bir an önce arkadaşlarımın arasına dönmek istiyorum” diyen genç golcü, yeni ameliyat geçirmiş olmasına rağmen yüz yüze teşekkür etmeden de duramadı. Pektemek, dün tesislere giderek takım arkadaşlarının jestine jestle karşılık verdi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 13/12/2014 Cumartesi
Güncelleme: 01:35 - 13/12/2014 Cumartesi
Yeni Şafak

UEFA Avrupa Ligi’nde Tottenham’ı mağlup eden Beşiktaş’ta futbolcuların jesti, Mustafa Pektemek’i duygulandırdı. Beşiktaşlı futbolcuların gol sevincinde ve maç sonu kutlamasında sevinçlerini kendi formasıyla yaşamasını hasta yatağında izleyen Mustafa Pektemek, kendisine bu unutulmaz anı yaşatan arkadaşlarına minnettar olduğunu kaydetti. Trabzonspor maçında aldığı darbe sonrası burnu kırılan genç golcü, takım arkadaşlarının jesti için “Gerçekten çok duygulandım. Bir an önce iyileşip arkadaşlarımın arasına dönmek istiyorum. Yapmış oldukları jest için arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 


Mustafa Pektemek’in teşekkürü bununla da sınırlı kalmadı. Golcü oyuncu, yeni ameliyat geçirmesine rağmen dün sabah saatlerinde tesislere gelerek idman öncesinde takım arkadaşlarına yüz yüze teşekkür etti. Takım arkadaşlarını tek tek kucaklayan Pektemek’in duygusal anlar yaşadığı öğrenildi.


Baba yarısı!

Tottenham karşısında Beşiktaş’a galibiyeti getiren Cenk Tosun, Demba Ba’nın yokluğunu aratmıyor. Senegalli yıldızın yokluğunda Beşiktaş’ın yaptığı son 3 resmi maçta da gol atan genç golcü, 5. golünü kaydetti; Cenk’in gol attığı maçların 4’ünü de Beşiktaş kazandı. 


Yıldız: Jeneratör sorunu soruşturma başlatıldı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Beşiktaş-Tottenham maçında 2 kez yaşanan elektrik kesintisinin şebekeden değil, Olimpiyat Stadı'ndaki jeneratörden kaynaklandığını açıkladı. Bakan Yıldız, olaya şöyle açıklık getirdi: "Şehir şebekesinden elektrik akımı, Olimpiyat Stadı'nın jeneratörüne kadar sorunsuz olarak geldi. Yani sorun şebekeden değil" dedi. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da elektrik kesintisi nedeniyle soruşturma ve inceleme başlatılması talimatını verdi.

#beşiktaş
#slaven bilic
#pektemek
#cenk
9 yıl önce