|

Onur müjdesi

Sakatlığı nedeniyle Torku Konyaspor maçında forma giyemeyen milli kalecinin tamamen iyileştiği ve idmanda en zor hareketleri dahi zorlanmadan yaptığı gözlendi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 10/10/2015 Cumartesi
Güncelleme: 05:27 - 10/10/2015 Cumartesi
Yeni Şafak

Lige verilen milli arayı iyi değerlendiren Trabzonspor'da kaleci Onur sevinci yaşanıyor. Torku Konya maçından önceki antrenmanda dizinde ağrı hissettiği için oynayamayan Onur, dünkü idmanda hırsıyla dikkati çekti. Kaleyi Esteban'a kaptırdığı haberleri nedeniyle sıkıntılı günler geçiren tecrübeli eldiven, kaleci antrenörü eşliğinde yaklaşık 1 saatlik yorucu bir çalışma yaptı. Onur'un tüm hareketleri rahatlıkla yapabildiği ve sakatlığıyla ilgili sorun kalmadığı belirtildi. Milli kalecinin ayrıca moralinin de hayli yüksek olduğu gözlendi. Özellikle G.Saray ve Osmanlı maçlarında yaptığı hata nedeniyle eleştiriler aldığı için moral bozukluğu yaşaman başarılı kalecinin bu zor günleri tamamen atlattığı gözlendi.



ANTRENMANDA KADRO SIKINTISI


Ligde son 3 maçını da kaybeden takımının toparlanması için milli maç arasını fırsat bilen teknik direktör Şota Arveladze, bu kez de kadro sıkıntısı yaşıyor. Kadrosunda 26 oyuncu bulunduran bordo mavili takımın dünkü antrenmanına 13 futbolcu çeşitli nedenlerle katılamadı.



Muharrem Usta'dan adaylık sinyali


Medical Park Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta, Trabzonsporda aralık ayında yapılması beklenen kongresi için adaylık sinyali verdi. Bir önceki seçimi 1 oy farkla kaybeden Usta, "Saygım gereği yönetimin seçim kararını almasını bekliyorum. Adaylık konusunu sonra açıklayacağım" dedi.


#Trabzonspor
#Muharrem Usta
#kaleci onur
#Torku Konyaspor
9 yıl önce