|

Orduspor'da Cevat Güler dönemi başladı

Orduspor''da teknik direktör Hector Cuper''in yerine göreve getirilen Cevat Güler, yeni takımı ile ilk antrenmanına çıktı.

Cihan
00:00 - 15/04/2013 Pazartesi
Güncelleme: 18:40 - 15/04/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
Orduspor'da Cevat Güler dönemi başladı
Orduspor'da Cevat Güler dönemi başladı

Karadeniz Temsilcisi Spor Toto Süper Lig''in 30. haftasında sahasında karşılaşacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını yeni teknik direktörü Cevat Güler yönetiminde çift kale maç yaparak sürdürdü.

Antrenman sonrası basın toplantısı düzenleyen Orduspor''un yeni teknik direktörü Cevat Güler, her maçtan puan almak zorunda olduklarını söyledi.

Takımın yeni hocası, ''Orduspor''da görev beni çağırdı, yönetim kurulu teklif etti, ben hiçbir ön şart sunmadan geldim. Çünkü burası için benim ön şartım olamaz. Bir başka kulüpten bu şartlarda iken teklif gelse farklı düşünebilirdim ama Orduspor için düşünme şansım yok.'' dedi.

Orduspor''la yolunun bir gün kesişeceğini her zaman söylediğini belirten Güler, "Kısmet bu güneymiş, umarım benim için de camia için de iyi olur.'' diye konuştu.

Süper Lig''de hafta sonu oynayacakları Kasımpaşa maçına da değinen takımın yeni teknik direktörü, ''İki hafta üst üste mağlup olan bir Kasımpaşa var, biz de beş haftadır kazanamıyoruz. Kendi sahamızda oynayacağımız maçtan mutlak üç puan almalıyız. Biz her maçtan puan almak zorundayız. Puan aldığımız zaman iyi yerde olacağız. Bunun bir ya da üç puan olmasını maç içindeki durum gösterecek.'' şeklinde konuştu.

Orduspor Yönetim Kurulu üyesi Akın Çiçek ise zorlu dönemde görevi kabul eden Cevat Güler'in takımın başına gelmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

11 yıl önce