|

Oscar Cardozo'dan sürpriz

Trabzonspor'un Paraguaylı oyuncusu Oscar Cardozo'yu okula getireceğini vaat ederek okul başkanlığı seçimlerini kazanan ilkokul öğrencisi Ömer Taha Çoban, sözünü yerine getirdi ve yıldız oyuncunun okulu ziyaret etmesini sağladı. Cardozo da derste olan öğrencilerin sınıfına bir anda girerek minik öğrencileri sevince boğdu.

Yeni Şafak
12:49 - 22/04/2015 Çarşamba
Güncelleme: 09:54 - 22/04/2015 Çarşamba
IHA

Trabzonspor'un Paraguaylı yıldız oyuncusu Oscar Cardozo, sevgisi tüm Trabzon halkına yayılmış durumda. Bu durum minik öğrencilerin okul başkanlığı seçim çalışmalarına bile yansıdı. Trabzon'da Prof. Dr. İhsan Koz İlkokulu 4-G sınıfı öğrencisi Ömer Taha Çoban, Trabzonspor'un Paraguaylı oyuncusunu okula getireceğini vaat ederek, okul başkanlığı seçimlerine girmiş ve bu seçimleri açık ara farkla kazanmıştı. Minik öğrenci yaptığı girişimler ve çalışmalar sonrasında bordo-mavili takımın yıldız oyuncusunu okula getirmeyi başararak, yıldız futbolcunun okuldaki arkadaşlarıyla kaynaşmasını sağladı.



Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Oscar Cardozo'nun yaptığı sürpriz ziyaret karşısında oldukça heyecanlanan minik öğrenciler, "Oscar Cardozo Trabzon seninle gurur duyuyor" tezahüratları yaparak yıldız oyuncuya duydukları sevgiyi dile getirdiler. Ünlü golcü ise öğrencilerin tek tek ellerine sıkarak kendisine gösterilen sevgiye karşılık verdi.


#trabzonspor
#oscar cardozo
#sınıf başkanı
#seçim sözü
9 yıl önce