|

Osman Çakmak dert yandı: "Avrupa’yı dize getirdik Ghezzal kadar konuşulmadık"

Ampute Milli Takım Teknik Direktörü Osman Çakmak, kazandıkları Avrupa şampiyonluğunun Beşiktaşlı Ghezzal'ın lisansı kadar konuşulmadığını söyledi ve üzüntüsünü dile getirdi.

13:38 - 16/10/2021 Cumartesi
Güncelleme: 14:12 - 16/10/2021 Cumartesi
Diğer
Hem futbolculuğu hem de hocalığı döneminde Avrupa şampiyonluğu yaşadı.
Hem futbolculuğu hem de hocalığı döneminde Avrupa şampiyonluğu yaşadı.

Üst üste ikinci kez Avrupa şampiyonu olan Ampute Milli Takımı'nda teknik direktör Osman Çakmak, kazandıkları başarının kısa sürede unutulduğundan dert yandı. Çakmak, "Avrupa’yı dize getirdik Ghezzal kadar konuşulmadık" dedi.

Diriliş Postası'na konuşan Osman Çakmak'ın açıklamaları şöyle;

  • "Ben bir gazi olarak üzülüyorum. Neye üzülüyorum. Bizim elde ettiğimiz başarının veya benzer başarıların hemen unutulması. Geçen sene Beşiktaşlı Ghezzal’ın son dakikada yetişen lisansını konuştuk bir yıl. Ghezzal ne yaptı. Beşiktaş’ın şampiyonluğuna katkıdan başka. Ardından Şampiyonlar Ligi’nde ne başarımız oldu. Ondan sonra Sosa git, Sosa gel, Falcao’nun gelişine 30 bin taraftar, Van Persie için 50 bin taraftar geliyor. Futbolu bir yana bıraktım. Çok üzülüyorum. İşte en büyük aşık olduğum milletime bu maçlardan önce seslendim. Çocuklar aslanlar gibi mücadele etti. Yürekleriyle oynadılar her maçta şampiyon oldular."

#Osman Çakmak
#Rachid Ghezzal
#Ampute Milli Takımı
3 yıl önce