|

Osmanlıspor Aatif Chahechouhe ve Lamine Gassama transferini bitiriyor

Gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek Osmanlıspor, Sivasspor'un golcü futbolcusu Aatif Chahechouhe ve Lorient’in sağ beki Lamine Gassama’yı renklerine bağlamak üzere.

Yeni Şafak
11:19 - 1/06/2016 Çarşamba
Güncelleme: 11:27 - 1/06/2016 Çarşamba
Diğer
Osmanlıspor gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek.
Osmanlıspor gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek.

Tarihinde ilk kez Avrupa kupalarında mücadele edecek Osmanlıspor transferde hız kesmiyor. Gaziantepspor kalecisi Karcemarskas ve Bordeuxlu forvet Diabate'yi kadrosuna katan Ankara ekibi, Lorient forması giyen 26 yaşındaki sağ bek Lamine Gassama ve Sivasspor'un golcü futbolcusu Aatif Chahechouhe'nun transferlerini de bitirme aşamasına geldi.



Aatif Chahechouhe
açıkladı

Sivasspor ile gelecek sezon sözleşmesi sona erecek Aatif Chahechouhe için başta Trabzonspor ve Bursaspor hamle yaparken, Osmanlıspor da tecrübeli oyuncunun transferi için devreye girdi. Sivasspor'a yeniden başkan seçilen Mecnun Odyakmaz, kadroyu koruyacakları sözünü verirken, Aatif Chahechouhe için gelen cazip teklifler nedeniyle Odyakmaz'ın zor bir karar süreci geçirdiği belirtildi.



Trabzonspor'un da ısrarla istediği Aatif Chahechouhe, "Benim şu an karar verme yetkim yok. Eğer başkanımız Mecnun Odyakmaz transferime izin verirse, Osmanlıspor'da oynamak istiyorum. Osmanlıspor, hem Sivasspor gibi istikrarlı bir kulüp, hem de Avrupa'da mücadele edecek. Sivasspor'un yararına olacak bu transfer için kararı başkanımız verecek" dedi.





Lamine Gassama geliyor

Osmanlıspor'un transferini bitirme noktasına getirdiği bir diğer isim ise Lorient'in sağ beki Lamine Gassama... Sporcope'un haberine göre Gökhan Gönül'ün ayrılma ihtimaline karşı Fenerbahçe'nin de takibe aldığı futbolcu için menajeriyle anlaşmaya varan Osmanlıspor transferi açıklamaya çok yakın.





















#Osmanlıspor
#Aatif Chahechouhe
#Lamine Gassama
8 yıl önce