|

Osmanlıspor liderliği tepti!

Spor Toto Süper Lig'in 7.haftasında Gaziantepspor kendi evinde, Osmanlıspor'u konuk etti. İlk yarıda 3 golün olduğu maçta Osmanlıspor sahadan 2-1'lik mağlubiyet ile ayrıldı.

Yeni Şafak
17:13 - 3/10/2015 Cumartesi
Güncelleme: 18:09 - 3/10/2015 Cumartesi
Yeni Şafak

Ligin 7. haftasında Antep'te oynanan maçı 2-1'lik skorla ev sahibi ekip kazanırken her iki takımdan da birer futbolcu kırmızı kartla oyun dışında kaldı.



Gazinatepsor'un galibiyet gollerini 11. dakikada Muhammet Demir ve 35. dakikada da John Chibuike atarken, Osmanlıspror'un tek golü 33. dakikada Erdal'dan geldi. Maçta ayrıca ev sahibi ekipten Vranjes konuk ekipten ise Uğur Demirok kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.



Bu sonucun ardından Osmanlıspor 11 puanda kalırken, Gazinatepspor puanını 11'e yükseltti.




Maçtan dakikalar


11.dakikada Muhammet Demir ile Gaziantepspor 1-0 öne geçiyor. Sol kanatta topu ısrarla süren John Chibuike çizgiye kadar indikten sonra yerden sert bir pas gönderiyor. Kale çizgisine paralel giden top kaleci Ahmet Şahin'i geçiyor. Altı pas üzerinde Muhammet Demir topa dokunuyor ve topu filelere gönderiyor.



33.dakikada Erdal Kılıçaslan'ın ceza sahası içerisine yaptığı ortada Ognjen Vranjes Serdar Deliktaş'a faul yapıyor. Mete Kalkavan penaltı noktasını gösteriyor. Erdal Kılıçaslan'ın penaltıdan attığı gol ile Osmanlıspor beraberliği yakalıyor. Erdal yerden düzgün bir vuruşla penaltı atışını gole çevirmeyi başarıyor.



İki dakikada iki gol!

35.dakikada John Chibuike ile Gaziantepspor yeniden öne geçiyor. Muhammet Demir ceza sahası yay bölgesinde topu kontrol ediyor. Mehmet Güven rakibinden topu kazanmak isterken müdahalesini yapıyor. Top ceza sahası içerisindeki John Chibuike'nin önünde kalıyor. John Chibuike düzgün bir vuruşla topu filelere gönderiyor.



İlk yarı sona erdi


İkinci yarı başadı


56.dakikada Osmanlıspor beraberliği sağlamak için çok kişiyle hücuma çıkıyor. Paslaşmaların ardından Tiago Pinto ceza sahası yay bölgesiden vuruşunu yapıyor. Top kalenin üstünden az farkla dışarı çıkıyor.



84.dakikada Ognjen Vranjes topsuz alanda Badou Ndiaye'nin boğazını sıkıyor. Badou Ndiaye yerde kalıyor. Mete Kalkavan Ognjen Vranjes'e direk kırmızı kart gösteriyor. Gaziantepspor'da sahada 10 kişi kalıyor.



Maç sona erdi





#gaziantepspor
#osmanlıspor
#spor toto süper lig
9 yıl önce