|

Osmanlıspor'dan teröre tepki

Haftasonu sahasında Konyaspor'u ağırlayacak olan Osmanlıspor FK, bu maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla devam ettirirken antrenman sonunda ise son günlerde artan terör eylemlerine tepkisini Türk bayraklı tişörtle gösterdi.

Yeni Şafak
08:55 - 9/09/2015 Çarşamba
Güncelleme: 05:59 - 9/09/2015 Çarşamba
IHA

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında sahasında Konyaspor'la karşılaşacak olan Başkent ekibi bu maçın hazırlıklarını bugün yaptığı tek antrenmanla devam ettirdi. Tecrübeli teknik adam Mustafa Reşit Akçay yönetiminde Batıkent Tesisleri'nde yapılan antrenmana Mor-Sarılı oyuncular, ısınmaya yönelik koordinasyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra dayanıklılığa yönelik çeşitli pas organizasyonları deneyen ekip çalışmaları sonlandırdı. Antrenman bitiminde ise son günlerde artan terör eylemlerine tepki göstermek ve şehitlerimizi anmak amacıyla Osmanlısporlu teknik ekip ve oyuncular, üzerinde Türk bayrağı olan tişörtleri giyerek asker selamı verdiler.



1,5 saat süren çalışmalara tedavisi devam eden Tonia Tisdell ile milli takım kamplarında bulunan Papa Ndiaye (Senegal), Gabriel Torje (Romanya), Aminu Umar (Nijerya) katılmadı. Diğer yandan Polonya Milli takım kampından dönen Lukasz Szukala ağırlık salonunda bireysel antrenman yaptı.


Başkent ekibi yarın (Çarşamba) 18.00'de yapacağı antrenmanla Konyaspor maçının hazırlıklarını devam ettirecek.

#Osmanlıspor
#terör
#antrenman
9 yıl önce