|

Ospina açıkladı: Türkiye'ye gidebilirim

Fenerbahçe'nin yeni kaleci adayı olan Kolombiyalı yıldız David Ospina “Kulübüme, düzenli oynayabileceğim bir takıma transfer olmak istediğimi söyledim. Uygun teklif gelirse, Türkiye’ye gidebilirim” dedi.

Yeni Şafak
08:59 - 16/05/2017 Salı
Güncelleme: 09:12 - 16/05/2017 Salı
Diğer
Son Dünya Kupası'ndaki performansıyla Arsenal'e transfer olan ancak forma şansı bulamayan Ospina takımdan ayrılmak istiyor.
Son Dünya Kupası'ndaki performansıyla Arsenal'e transfer olan ancak forma şansı bulamayan Ospina takımdan ayrılmak istiyor.

David Ospina’nın adı yıllardır Türk kulüpleriyle anılıyor. Daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin girişimlerde bulunduğu Kolombiyalı file bekçisi, son dönemde yeniden Sarı-Lacivertliler’in listesine girdi.

Arsenal’ın yıldız file bekçisi konuyla ilgili Fanatik'e yaptığı açıklamada “Türkiye’ye gidebilirim” dedi. İşte 28 yaşındaki file bekçisinin kariyeriyle ilgili sözleri;


  • “Transfer konularıyla menajerim ilgileniyor. Ancak şunu söyleyebilirim; uygun bir teklif gelmesi halinde Türkiye’ye gidebilirim. Aslında Arsenal’de mutluyum. Fakat düzenli bir şekilde oynayabileceğim bir takıma gitmek istediğimi kulübüme bildirdim. Onlar da bana teklif gelmesi halinde zorluk çıkarmayacaklarını söylediler. Neler olacağını bekleyip göreceğiz.”

https://www.youtube.com/embed/ECGZJdA5L00

#Fenerbahçe
#Ospina
7 yıl önce