|

Otomatik tercih Semih

Haberde F.Bahçeli futbolcunun Oğuz Çetin, Lorant ve Daum gibi hocaları eskittiği ancak ispat fırsatı bulamadığı kaydedildi.

00:00 - 12/08/2008 Tuesday
Güncelleme: 01:19 - 12/08/2008 Tuesday
Yeni Şafak
Otomatik tercih Semih
Otomatik tercih Semih

Avrupa Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında MTK karşısında 4 gol atarak tüm dikkatleri üzerine çeken milli golcü Semih Şentürk'e UEFA'dan övgü geldi. UEFA resmi internet sitesi, “Fenerbahçe'de otomatik tercih Semih' başlığıyla verdiği haberde Semih'in “MTK bizim seviyemizde bir takım değil' sözlerine yer verdi. Haberin devamında “Keşfedilememiş yıllar' başlığı altında Semih'in Oğuz Çetin, Lorant, Daum gibi hocalar eskittiğini, ancak önceki yıllarda bu teknik direktörler önünde kendini ispatlayacak fırsatı bulamadığından bahsedildi. İspanyol çalıştırıcı Luis Aragones'in, EURO 2008'de Nihat Kahveci ile müthiş bir uyum içinde olan Semih'i önceki yıllardaki gibi yedek bırakmayı asla düşünmediğini belirtti.


YARIN YİNE ON BİRDE

Fenerbahçe yarın Partizan ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme karşılaşması için bugün saat 11.00'de özel bir uçakla Sırbistan'ın başkenti Belgrad'a gidecek. Sarı-lacivertli takımın kafilesinde Kezman'ın yanı sıra Ali Bilgin, Yasin, Deniz, Tümer, Vederson ve Deivid yer almayacak. Hafif sakatlığı bulunan Selçuk'un yerine ise orta sahada Maldonado görev yapacak. Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Partizan deplasmanında forvette yine Güiza-Semih ikilisine görev verecek. Taktik çalışmada futbolcularına bol bol gol provası yaptıran İspanyol teknik adam, bir önceki turda şans vermediği Maldonado'yu ilk on birde oynatacak. Selçuk'un hafif sakatlığı olması nedeniyle Aragones tercihini Şilili oyuncudan yana kullanacak.


16 years ago