|

Ousmane Dembele 'oyun bağımlısı' oldu

Barcelona'nın Borussia Dortmund'dan 115 milyon euro bedelle kadrosuna kattığı Ousmane Dembele için flaş bir iddia ortaya atıldı. Katalan ekibinin sabah idmanlarına geç katılan oyuncunun oyun bağımlısı olduğu ve gece uykularına dikkat etmediği belirtildi.

Yeni Şafak
19:42 - 18/11/2018 Pazar
Güncelleme: 19:59 - 18/11/2018 Pazar
Yeni Şafak
​Ousmane Dembele, Barcelona'ya 115 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu.
​Ousmane Dembele, Barcelona'ya 115 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu.

Neymar'ın PSG'ye transferi sonrasında Dortmund'dan Ousmane Dembele'yi alan Barcelona, Fransız futbolcunun sorumsuz davranışlarından rahatsız. Yıldız oyuncu için 115 milyon euro bonservis bedeli ödeyen ancak beklediği geri dönüşü tam anlamıyla alamayan Katalanlar şimdi de oyuncunun idmanlara geç katılmasından şikayetçi.

Son olarak mide rahatsızlığını öne sürerek takımının sabah idmanına gelemeyen oyuncu için oyun bağımlısı olduğu iddiası ortaya atıldı. Kulüp yetkililerinin oyuncu için böyle bir rapor hazırladığı ve konunun Ernesto Valverde ile paylaşıldığı aktarıldı.

Barcelona yönetiminin oyuncu ile bir görüşme gerçekleştireceği ve sorumsuz davranışlarla ilgili uyarıda bulunacağı aynı durumun tekrarlanması halinde ise para cezası verilebileceği aktarıldı.



#Barcelona
#Dembele
5 yıl önce