|

Ozan İnter’e Yunus Roma’ya

Galatasaray’da sergiledikleri performansla dikkat çeken genç futbolcular Ozan Kabak ve Yunus Akgün, iki İtalyan devinin listesine girdi. İnter, Ozan için temasa geçme kararı alırken, Roma’nın ise Yunus’u yakından takip ettiği ifade edildi.

Umut Yılmaz
04:00 - 27/10/2018 Cumartesi
Güncelleme: 04:39 - 27/10/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Ozan Kabak
Ozan Kabak

Sakatlıklar nedeniyle kadro kurmakta sıkıntı yaşayan ve genç isimlere sarılan Galatasaray’da teknik heyet tarafından şans verilen futbolcular arasında yer alan Ozan Kabak ve Yunus Akgün sergiledikleri performansla dikkatleri üzerlerine çekerken iki İtalyan devinini radarına girdikleri öğrenildi. İnter ve Roma, sarı-kırmızılı ekibin iki genç oyuncusunu takibe aldı. Ozan, özellikle Şampiyonlar Ligi’nde çarşamba günü Schalke ile yapılan karşılaşmada ortaya koyduğu performansla taraflı tarafsız herkesi kendine hayran bırakırken, oyuncuyu uzun zamandır takipte olan İnter’in genç oyuncu için girişimlere başlama kararı aldığı belirtildi. 18 yaşındaki oyuncu, bu sezon sarı-kırmızılı formayla 5’i Süper Lig’de, 1’i ise Şampiyonlar Ligi’nde olmak üzere toplam 6 resmi karşılaşmada görev aldı.

MONCHİ TAKİBE ALDI

Cimbom’un bir diğer genç yeteneği Yunus Akgün’ün Roma tarafından takibe alındığı ifade edildi. Roma forması giyen Cengiz Ünder’e benzetilen genç futbolcu için sportif direktör Monchi’nin takipte olduğu kaydedildi. İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Monchi’nin yeni hedeflerinden birinin de Yunus Akgün olabileceği belirtildi. Galatasaray’da bu sezon ligde ve Şampiyonlar Ligi’nde forma şansı bulan genç futbolcu yaptığı 1 asistle de dikkat çekti. Sağ kanatta görev yapan oyuncunun Roma’nın yeni cevherlerinden biri olabileceği vurgulandı. Galatasaray yönetiminin ise gelecek vaad eden bu iki oyuncu için resmi teklif ulaşması halinde nasıl bir tavır sergileyeceği merak konusu olurken, olası tekliflerin teknik heyetle birlikte masaya yatırılacağı ifade edildi.

  • Galatasaray koşamıyor
  • Ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde temsil eden Galatasaray, çarşamba günü sahasında Schalke iyle yaptığı ve golsüz berabere kaldığı karşılaşmadaki koşu mesafesiyle dikkat çekti. Rakibinin temposuna dayanamayan sarı-kırmızılılar, sadece 102.1 kilometre koşabildi. Galatasaray, Devler Ligi’ndeki 32 takım arasında en az koşan ekip oldu. Aslan’dan sonra en az koşan takım olan Ajax ile Cimbom arasında bile 2.8 km’lik dikkat çekici bir fark oluştu. Devler Ligi’nde en çok koşan takım ise 116.9 km ile Hoffenheim oldu. Sarı-kırmızılılarda, peş peşe yaşanan sakatlıkların yanı sıra bir de takımın fizik-kondisyon açısından yaşadığı bu düşüş gözlerin idman tekniklerine çevrilmesine neden olduğu ifade edildi. Teknik heyetin konuyla ilgili olarak bir toplantı yaparak geniş kapsamlı bir değerlendirmede bulunması bekleniyor.
#Galatasaray
#Ozan Kabak
#Yunus Akgün
6 yıl önce