|

Ozan Kabak'a Real Madrid kancası

Ara transfer döneminde Galatasaray’dan Stutgart’a transfer olan Ozan Kabak, Real Madrid’in takibine girdi. Marca Gazetesi, eflatun-beyazlıların savunmaya transfer etmek istediği isimler arasında milli futbolcunun da olduğunu iddia etti.

Yeni Şafak
08:58 - 21/03/2019 Perşembe
Güncelleme: 09:09 - 21/03/2019 Perşembe
Yeni Şafak
Ozan Kabak, A Milli Takım'ın Arnavutluk ve Moldova ile oynayacağı maçların kadrosunda yer alıyor.
Ozan Kabak, A Milli Takım'ın Arnavutluk ve Moldova ile oynayacağı maçların kadrosunda yer alıyor.

Bu yıl taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatan Real Madrid, önümüzdeki sezonun kadro planlanmasını sürdürüyor. Madrid temsilcisine yakınlığıyla bilinen Marca Gazetesi, eflatun-beyazlıların savunmasını Ozan Kabak ile güçlendirmek istediğini yazdı.

Marca’da yer alan haberde; “Zinedine Zidane’ın transfer listesinde gelecek vaat eden Ozan Kabak ve Skriniar gibi isimler bulunuyor” ifadeleri yer aldı.

Ara transfer döneminde 11 milyon Euro’ya, Sttugart’a transfer olan 18 yaşındaki oyuncu, Bundesliga’da forma giydiği 8 maçta göz doldurdu. Savunmadaki performansıyla dikkat çeken Ozan, takımı adına 2 de gol attı. A Milli Takım kadrosuna da davet edilen Ozan, Real Madrid’e transfer olması halinde kısa süre içerisinde çok önemli bir kariyer yükselişi yaşamış olacak.

Zidane'ın listesi kabarık

Haberde; Real Madrid’in ilk hedefinin Ajax’ın kaptanı Matthijs de Ligt olduğu belirtildi. Ayırca Koulibaly’nin listede yer aldığı kaydedildi. Real Madrid’de sol bek transferi için ise David Alaba, Alex Telles ve Alex Sandro gibi isimlerin düşünüldüğü ileri sürüldü. Zidane’ın istediği diğer iki isim ise Eden Hazard ve Sadio Mane.


Chelsea ile 2020 yılına kadar olan sözleşmesini uzatmaya yanaşmayan Hazard, "Şuan takımıma odaklanmış durumdayım. Sonrasında neler olacağını göreceğiz" dedi.

Özellikle Cristiano Ronaldo’nun takımdan ayrılmasıyla hücum bölgesinde sorun yaşayan Real Madrid, Liverpoollu Mane’yi de kadrosuna katmayı hedefliyor. Bu sezon İngiltere Premier Ligi’nde 29 maça çıkan Senegalli futbolcu, 17 gol attı.



#Ozan Kabak
#Real Madrid
#Zidane
5 yıl önce