|

Özer çıktı taraftar çıldırdı

Teknik direktör Ersun Yanal, 58. dakikada Cardozo’yu oyuna aldı; taraftar Erkan Zengin’in çıkmasını beklerken Özer kenara geldi. Oyundan alınmasına şaşıran Özer, taraftarların ıslıkları sonrası gözyaşlarıyla sahayı terk etti

Yeni Şafak
04:00 - 4/05/2015 Pazartesi
Güncelleme: 09:35 - 4/05/2015 Pazartesi
Diğer

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, yedek soyundurduğu Oscar Cardozo'yu 58. dakikada oyuna almak için hamle yaptı. Yanal, Özer Hurmacı'yı saha kenara alırken tribünlerden de yoğun bir tepki yağdı. Taraftarlar hep bir ağızdan ıslıklar ve yuhalamalarla tepkisini gösterirken bir kısım taraftar da 'Özer' diye tempo tuttu. Değişiklik tabelasında kendi numarasını gören Özer Hurmacı, Yanal'ın bu kararına tepki gösterirken sahayı gözyaşlarıyla terk etti. Özer, yedek kulübesi yerine direkt soyunma odasının yolunu tuttu. Trabzonspor taraftarları da Yanal'a Özer değişikliği nedeniyle tepki gösterdi. Teknik direktör Ersun Yanal, yedek kulübesinin hemen arkasında bulunan taraftarlarla el kol hareketleriyle ve ağız dalaşıyla kısa bir süre tartıştı. Özer'in sahada olmadığı dakikalarda taraftarlar, top her Erkan Zengin'e geldiğinde ıslık ve yuhalamalarla tepki gösterdi; taraftarın fikri Özer yerine Erkan Zengin'in kenara gelmesi gerektiği yönündeydi.



Yanal yine gülemedi


Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, dünkü yenilgiyle Beşiktaş'a karşı şanssızlığını yine kıramadı. Beşiktaş'a karşı son 10 maçtır yüzü gülmeyen tecrübeli teknik adam, dün yine galibiyete hasret kaldı. Yanal, son Beşiktaş galibiyetini, Türkiye Kupası'nda 28 Şubat 2007'de Manisaspor'un başındayken görmüştü.




Beşiktaş ligin en iyi takımı


Trabzonspor'da sahada olduğu dakikalarda skor üretmek adına büyük çaba gösteren futbolculardan olan Yusuf Erdoğan, maç sonu bir itirafta bulundu. "Öncelikle ligin en iyi takımıyla ikinci yarının en iyi takımı karşılaştı" diyerek maç değerlendirmesine başlayan genç yıldız, “Beşiktaş da ligin en iyi takımı. Derbilerde bir tek Beşiktaş'a kaybettik" ifadesini kullandı. Taraftarın tepkilerine değinen Yusuf, "Bütün ailelerimiz stadyumdaydı. Futbolcudan önce insanız. Biz Trabzonspor'un ne demek olduğunu biliyoruz. Taraftar bize sabır göstersin. Bu gece uyumayacağız. Soyunma odasında neler olduğunu sadece biz biliyoruz. Çok doluyum ama konuşmak istemiyorum" dedi.




Taraftar takıma BİRAZ SAYGI GÖSTERMELİ


Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, maç sonu açıklamasında taraftarla arasında olan diyaloğa değindi. Taraftarın takıma sahip çıkması gerektiğini kaydeden Yanal, “Taraftarı takıma saygı göstermeli. Emin olun biz herkesten daha fazla kazanmak istiyoruz. Kendi sahasında oyuncuya tepki göstermek düşündürücü bir şey. Bir süreç idare ediyoruz, sonuca göre davranmıyoruz. O anda karar veriyoruz. Sonuçları değerlendirip süreci eleştirirseniz haksızlık olur. Sonuca göre konuşmak kolay. Ben süreci yönetiyorum" ifadelerini kullandı. G.SARAY MAÇIYLA ÇOK FARKLIKarşılaşmayı da değerlendiren Yanal, "Rakip hamle yaptı, biz de aynı fedakarlığı yapmaya hazırlanırken golü yedik. Olumsuz bir atmosfer oluştu. Maalesef Trabzon'da bunu yaşıyoruz. Elimizdeki kadro bu, böyle mücadele veriyoruz. G.Saray maçıyla kıyaslarsak hiç de birbirini andırmıyor" yorumunu yaptı.


#Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal
#Trabzonspor
#Ersun Yanal
9 yıl önce