|

Özer Hurmacı'da işlem tamam

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, takımda kiralık oynayan milli oyuncuyla anlaşma sağladıklarını belirterek, "Futbolcunun satın alma opsiyonunu kullanmak için Kasımpaşa Kulübü ile yazışmalar yapılıyor" dedi.

Yeni Şafak
04:00 - 9/05/2015 Cumartesi
Güncelleme: 02:54 - 16/05/2015 Cumartesi
Yeni Şafak

Trabzonspor Kulübünün, sezon sonunda kiralık sözleşmesi bitecek olan Özer Hurmacı'nın satın alma opsiyonunu kullanacağı bildirildi. Bordo-mavili kulübün Genel Sekreteri Köksal Güney, Kasımpaşa'dan 1,5 yıllığına kiralık olarak kadrolarına dahil ettiklerini Özer'in anlaşmasındaki satın alma opsiyonunu kullanacaklarını söyledi. İstanbul temsilcisine gerekli bonservis bedeli ödeyeceklerini ifade eden Güney, "Özer'in kendisiyle anlaştık. Kasımpaşa ile de satın alma opsiyonunun kullanılması için gerekli yazışmaları yapıyoruz" dedi. Güney, Özer'in Trabzon için önemli bir oyuncu olduğu kaydederek, anlaşmaların tamamlanmasının ardından bu futbolcuyla yeni bir sözleşme yapacaklarını sözlerine ekledi. Kasımpaşa'ya Özer'in bonservisi için 1,5 milyon Euro ödeyecek olan Trabzonspor, bu transferi KAP'a bildirdi.



Şimdi de Sefa şoku


Trabzonspor, Avrupa kupalarına katılmak için mücadelesini sürdürürken, sakatlar kervanına her gün yeni bir isim daha ekleniyor. Bordo-mavililerde, Bursaspor ile oynanan maçta sakatlanan kaptan Bosingwa sezonu kapıtırken, sakatlar kervanına şimdide antrenmanda sakatlanan Sefa Yılmaz eklendi. Sefa'nın ilk yapılan kontrollerinde büyük oranda sezonu kapattığı öğrenildi.






#Trabzonspor
#özer hurmacı
#avrupa kupaları
9 yıl önce