|

ÖZET | Hatayspor - Adana Demirspor: 1-1

Süper Lig'in 5. haftasında Hatayspor, Adana Demirspor 1-1 berabere kaldı. İlk haftayı bay geçen ve oynadığı 3 karşılaşmadan mağlubiyetle ayrılan Hatayspor ligdeki ilk puanını alarak puanını 1 yaptı. Adana Demirspor ise bu beraberlikle puanını 10 yaptı. Hatayspor-Adana Demirspor maçının özetini haberimizde bulabilirsiniz.

Haber Merkezi
21:20 - 4/09/2022 Pazar
Güncelleme: 21:34 - 4/09/2022 Pazar
Yeni Şafak
Hatayspor - Adana Demirspor maçından bir kare.
Hatayspor - Adana Demirspor maçından bir kare.

Süper Lig'in 5. haftasında Adana Demirspor ile evinde karşı karşıya geldi. Bordo-beyazlılar, Adana ekibi ile 1-1 berabere kalarak bu sezon ligdeki ilk puanını aldı.

Alınan bu sonuçların ardından Hatayspor puanını 1 yaparken, Adana Demirspor puanını 10 yaptı. Süper Lig'in 6. haftasında Hatayspor, Konyaspor'a konuk olacak. Adana Demirspor ise Trabzonspor'u ağırlayacak.

Hatayspor - Adana Demirspor maç özeti

  • 21. dakikada Mehdi’nin sağdan ceza yayına doğru pasında Lobjanidze topla buluştu. Ceza sahasına doğru ara pasında El Kaabi kaleci ile karşı karşıya kaldı ve arka direkteki Onur Ergün’e pasını aktardı. Onur’un dokunuşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-0
  • 28. dakikada Onyekuru soldan hızla rakip yarı alan doğru ilerledi ve pasını ceza yayında bulunan Belhanda’ya aktardı. Belhanda’nın sert şutunda top az farkla auta gitti.
  • 30. dakikada Riberio’nun kaptığı topla hızlı çıkan Hatayspor’da, Riberio’nun pasında ceza sahasında topla buluşan Lobjanidze’nin arka direğe ortasında Kevin Varga, kaleci Ertaç ile karşı karşıya pozisyonda şutunu çekti fakat Ertaç bu pozisyonda başarılı oldu.
  • 35. dakikada El Kaabi’nin pasında topla buluşan Kamil Ahmet sağdan ortasını yaptı, ceza sahası içinde Kevin Varga dokundu fakat kaleci Ertaç son anda iki hamlede kale çizgisinden topu çıkardı.
  • 38. dakikada Onyerkuru’nun pasında topla buluşan Assombalonga’nın ceza sahası çizgisinden sert şutunu kaleci Erce son anda çeldi.
  • İlk yarı 1-0 tamamlandı.
  • 53. dakikada Gökhan İnler’in pasında topa buluşan Rodrigues kaleyi karşıdan gören noktadan ceza sahası dışından sert vurdu top az farkla auta gitti.

    55. dakikada Gökhan İnler’in ceza sahasına uzun pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Assombalonga’nın şutu kaleyi bulmadı.

    76. dakikada Lobjanidze’nin sağdan yerden ortasında Mehdi Boudjemaa şutunu çekti, ancak top kaleci Ertaç’da kaldı.

    88. dakikada Onyekuru’nun sağdan ceza sahasına ortasında, Ndiaye müsait pozisyon vuruşunu yaptı ancak top üstten auta çıktı.

    90 3. dakikada Akintola’nın sağdan kullandığı köşe vuruşunda ceza sahasında yaşanan karambolde Tayyip Sanuç’un şutunda top ağlara gitti. Maçın orta hakemi Burak Şeker önce golü verdi, daha sonra VAR’ın uyarısı ile pozisyonu izledi ve filelere giden topu iptal etti.

    90 8. dakikada kullanılan serbest vuruşun ardından Gökhan İnler’in ortasında Tayyip Sanuç kafayla topu ağlara gönderdi. 1-1

    Maç 1-1 sona erdi.

Hatayspor - Adana Demirspor maçı özeti izle

#Hatasyspor
#Süper Lig
#Adana Demirspor
2 yıl önce