|

ÖZET | Pendikspor-Bodrumspor: 2-1

TFF 1.Lig Play-Off Finali’nde Pendikspor ile Bodrumspor karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen mücadelede Pendikspor 2-1 kazanarak Süper Lig'in son biletini kaptı. Bu karşılaşmanın özetine ve detaylarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz.

19:09 - 8/06/2023 Perşembe
Güncelleme: 11:47 - 9/06/2023 Cuma
Yeni Şafak
Pendikspor'da gol sonrası sevinç.
Pendikspor'da gol sonrası sevinç.

Bu sezon Süper Lig’e yükselecek son takımın belli olacağı TFF 1.Lig Play-Off Final karşılaşmasında Pendikspor ile Bodrumspor Akhisar Stadyumu’nda karşılaştı. Pendikspor 2-1 kazanarak Samsunspor ve Çaykur Rizespor'un ardından Süper Lig'e yükselen son takım oldu.


Saat 20.00’de başlayan mücadelede Pendikspor, 28. dakikada kazandığı penaltıda Adrien Regattin'in ayağından bulduğu golle skoru 1-0'a getirdi. Bu golden 3 dakika sonra İstanbul ekibinde Thuram sahneye çıktı ve farkı 2'ye çıkarttı.


Bodrumspor ise 39. dakikada duran topta Hasan Hatipoğlu'nun ters vuruşunda ağlara giden topta farkı bire indirdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı.


İkinci yarıda Bodrumspor, 62. dakikada Süleyman Özdamar'ın gördüğü kırmızı kart ile 10 kişi kaldı. Muğla ekibi maçın kalan bölümünde beraberlik golü için saldırsa da sonuç alamadı ve Pendikspor 2-1 kazanarak Süper Lig'e yükseldi. İstanbul ekibi, tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele edecek.


Pendikspor-Bodrumspor 2-1 maç özeti izle



#Süper Lig
#TFF 1.Lig
#Pendikspor
#Bodrumspor
#Final
10 ay önce
default-profile-img