|

Fırtına yine sert esecek

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yenilenmiş kadronun uyum dönemi geçirdiğini söyledi. Ağaoğlu, “Yeni bir kadro, yeni bir anlayış içinde önümüzde oynayacağımız 35 maç var. Zaman içinde bu takımın yoluna gireceğini ve özlenen futbolu izleteceğine inanıyorum” dedi.

Ali Kemal Yazıcı
00:00 - 24/10/2020 Cumartesi
Güncelleme: 09:18 - 24/10/2020 Cumartesi
Yeni Şafak
Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu
Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu

Süper Lig’de geride kalan 5 haftada 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 5 puan toplayan Trabzonspor’da istikrarsız görüntünün giderilmesi için yoğun çaba gösteriliyor. Bordo-mavili kulübün başkanı Ahmet Ağaoğlu, istikrarı yakalayarak zirvede yer alan bir takım olacaklarına inandıklarını söyledi. Yeni Şafak’ın sorularını cevaplayan Ağaoğlu, geçen sezon istikrarlı grafik çizmelerine rağmen koronavirüs pandemisi döneminde maçların seyircisiz oynanmasının dezavantajını yaşadıklarını ve bu olumsuzlukların bu sezon da devam ettiğini, sadece sahada değil, saha dışında da mücadele etmek zorunda olduklarını söyledi.

"TARAFTARIMIZLA VARIZ"

Seyircisiz maçların en azla Trabzonspor’u etkilediğine dikkat çeken başkan Ağaoğlu, “Trabzonspor, taraftarıyla var olmuş bir takım. Taraftar olmayınca çok yalın bir takım haline geliyoruz. Kaliteli futbolcularımızın olmasına rağmen tribün desteği olmadığında sıkıntı yaşıyoruz. Bir de buna takımda istenmeyen eksiklikler eklenince sıkıntı yaşıyoruz. Bir maça hazırlanıyorsunuz, sistem ve oyun taktiği ile kadronuz belli. Maça 24 saat kala Kovit-19 testi pozitif çıkan oyuncular olunca tüm hesaplarınız alt üst oluyor. Buna alışmak zorundayız. Futbol dünyası alışılagelmişin dışında ayrı bir dünyada mücadele ediyor” ifadelerini kullandı.

"NEWTON’LA DEVAM"

Trabzonspor’un gündeminde teknik adam değişikliği olmadığına da değinen Ağaoğlu, “Başarı kriterini saha sonuçlarına göre değil, istikrarlı görünüşe göre belirliyoruz. Yeni bir kadro, yeni bir anlayış içinde önümüzde daha oynayacağımız 35 maç var. Zaman içinde bu takımın yoluna gireceğine ve özlenen futbolu izleteceğine inanıyorum. Hesapta olmayan eksiklikler nedeniyle uyum dönemini sağlayamadık. Trabzonspor kaliteli kadrosu ile ekip anlayışını yakın bir sürede yakalayacak ve zirveyi kovalayacaktır. Saha dışı etkenleri giderip, futbolun adaletli yönetildiğine inancımızın tam olması halinde işimiz daha da kolaylaşacaktır. Bu takım istenilen düzeye gelecektir, fakat biz enerjimizi saha dışı etkenlerle harcamak istemiyoruz” şeklinde konuştu.


#Ahmet Ağaoğlu
#​Trabzonspor
#Futbol
3 yıl önce